اولویت دانشگاههای هرمزگان تامین رشتههای تخصصی مورد نیاز استان باشد
استاندار هرمزگان با اشاره به کمبود رشتههای مرتبط با نیازهای تخصصی استان در دانشگاههای هرمزگان گفت: تقویت بنیه علمی نیروهای بومی نیازمند تامین رشتههای تخصصی در دانشگاههای استان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، جاسم جادری امروز در هفتمین اجلاس روسای دانشگاههای برتر و بزرگ کشور از فعالیت بیش از 70 موسسه علمی در استان هرمزگان خبرداد و اظهارداشت: در دانشگاههای هرمزگان، رشتههای مرتبط با نیازهای تخصصی استان کم است.
وی در ادامه بر تقویت بنیه علمی نیروهای ماندگار و بومی این استان با تامین و ایجاد رشتههای موردنیاز استان تاکیدکرد.
استاندار هرمزگان، تربیت انسانهای حکیم و دانشمند را از اهداف آموختن دانش عنوان و رسالت دانشگاه در این راستا را بسیار خطیر و حساس دانست.
جادری، حکمت را باب تکمیلی دانش و علم و مرحله نهایی رسیدن به رستگاری دانست و گفت: رسالت دانشگاه این است که انسانهای حکیمی را برای رسیدن جامعه به رستگاری تربیت کند.
وی با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه های کشور به دلیل توسعه علمی و تحقیقاتی و گام نهادن در مسیر فناوری در دنیا ابرازداشت: برخورداری دانشگاههای کشور از جایگاه ویژه در دنیا مایه افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران است.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با تاکید بر اینکه دانشگاهها میتوانند مبدا تحولات باشند تصریحکرد: دانشگاههای هرمزگان میتوانند سکوی پرتاب توسعه اقتصادی در بخش توسعه دریامحور قرار گیرند.
جادری، فلسفه وجودی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رشتههای مرتبط با دریای این دانشگاه در استان را تحقق توسعه دریامحور دانست.
استاندار هرمزگان، ضمن معرفی قابلیتها و ظرفیتهای استان هرمزگان، صنایع بزرگی همچون فولاد و آلومینیوم، بنادر و شرکتهای بزرگ را از جمله این پتانسیلها برشمرد.
وی ادامه داد: علیرغم وجود ظرفیتهای فروان در هرمزگان، این استان همچنان از محرومیت رنج میبرد و دولت نیز تمام تلاش خود را در جهت محرومیت زدایی به کار بسته است.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه برنامههای توسعهای در غرب هرمزگان مدنظر است گفت: طرح توسعه سواحل مکران و شهرستان جاسک در شرق هرمزگان نیز در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام/