احداث فروشگاههای ترنجستان در شهرستانهای بدون ویترین/ راهاندازی ۲ فروشگاه جدید در تهران
مدیرعامل شرکت ترنج از برنامههای این شرکت به منظور توسعه ویترین ترنجستان در تهران و شهرستانها برای سال آینده خبر داد و گفت: شهرهای درجه سه که ویترینی برای کتاب ندارند، از جمله اولویتهای ما هستند.
سیدمحمد حسینی، مدیرعامل شرکت «ترنج»، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به برنامههای این شرکت برای سال آینده گفت: شرکت ترنج به عنوان یک مرکز پخش در حوزه کالاهای فرهنگی فعالیت میکند. ترنج در این سالها هر کالای فرهنگی را توزیع میکند، اما محوریت با کتاب است. در این راستا به منظور اینکه بتوانیم ویترین برای عرضه بهتر کتاب داشته باشیم، ترنجستانها را راهاندازی کردیم.
وی ادامه داد: تاکنون دو مرکز ترنجستان در خیابان شریعتی و انقلاب راهاندازی شده است. همچنین از فضای مترو هم استفاده کردهایم و در 15 ایستگاه مترو در سطح شهر تهران، ترنجستانهای مترو را نیز به منظور عرضه اقلام فرهنگی راهاندازی کردیم.
مدیرعامل شرکت «ترنج» از توسعه فضاهای فروشگاهی برای سال آینده به عنوان یکی از برنامه های این شرکت خبر داد و گفت: ترنج به صورت جدی تمایل دارد که ویترینهای خود را توسعه دهد. این امر هم به نفع ناشر است و هم میتواند فضای فرهنگی کشور را تغییر دهد. اگر ما بتوانیم ویترینها را به ویژه در شهرستانها توسعه دهیم تأثیرات مثبتی در سطح فرهنگی کشور ایجاد خواهد شد.
حسینی در ادامه به ظرفیت شهرستانها برای توسعه ویترین کتاب اشاره کرد و یادآور شد: در برخی از فضاها و شهرها امکان احداث ترنجستان نیست، در این مکانها در نظر داریم تا با توسعه نمایشگاههای مقطعی نیاز مخاطبان را تأمین کنیم. همچنین تقویت فعالیت در فضای مجازی به منظور ایجاد یک مرکز پخش قوی از دیگر برنامههای ما در سال آینده خواهد بود.
وی با بیان اینکه شرکت ترنج برای ایجاد ترنجستانهای جدید در سطح شهر تهران با دو مرکز وارد گفتوگو شده است، افزود: ما در حال حاضر در مرکز و شمال شهر تهران دو مرکز ترنجستان داریم. در نظر داریم که در دیگر مناطق شهر نیز این امر را گسترش دهیم. از آنجا که اجارهبهای ملک با کارهای فرهنگی در تناسب نیست، کار کمی دشوار میشود، اما سعی و تلاشمان این است که در سال 95 دو فضای دیگر در تهران ایجاد کنیم.
حسینی به برنامههای شرکت ترنج برای ایجاد ویترینهای جدید در شهرستانها اشاره کرد و گفت: مراکز استانها در این زمینه خیلی ضعف ندارند. تمرکز ما در شهرهای درجه سه است. سعی ما این است که به سراغ این دسته از شهرها برویم؛ شهرهایی که حتی یک کتابفروشی ندارند. برخی از شهرها هستند که هم مردم تشنه کتاب هستند و هم مرکزی برای عرضه این دسته از محصولات وجود ندارد. به طور خاص الآن نمیتوان شهری را نام برد. در حال حاضر مشغول مذاکره با 15 شهر هستیم و تا به نتیجه برسد، زمان میبرد.
انتهای پیام/