فراهم شدن فرصت اشتغال برای ۷۰ خانواده محروم خرمشهری توسط قرارگاه امام رضا(ع)


فراهم شدن فرصت اشتغال برای 70 خانواده محروم خرمشهری توسط قرارگاه امام رضا(ع)

سرپرست گروه اقتصاد مقاومتی قرارگاه جهادی امام رضا (ع) گفت: ۷۰ خانواده محروم خرمشهری مناطق شلمچه، حفار و مینو شهر مشمول طرح اشتغال‌زایی پرورش مرغ بومی و غاز در قالب درهای اقتصاد مقاومتی شدند.

سحر پرکان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرمشهر، اظهار داشت: از بهمن‌ماه سال94 با حضور در شهرستان خرمشهر اقدام به شناسایی خانواده‌های محروم اما توانمند در حوزه پرورش مرغ و پرندگان کردیم.

وی افزود: پس از شناسایی خانواده‌ها در مینو شهر، شلمچه، منطقه محرزی و حفار شهرستان خرمشهر گروه جهادی کارشناسان حوزه اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی قرارگاه جهادی امام رضا (ع) از 26اسفندماه در این شهرستان مستقر شدند.

سرپرست گروه اقتصاد مقاومتی قرارگاه جهادی امام رضا (ع)، عنوان کرد: در این طرح آموزش نحوه تولید و نگهداری گونه ماکیان که با وضعیت جغرافیایی منطقه سازگاری بهتری داشت، خانواده‌ها را در 3قسمت تقسیم‌بندی کردیم، خانواده‌هایی که تاکنون تجربه پرورش پرندگان را نداشتند 25قطعه غاز در اختیار آن‌ها قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه کارگروه اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی در دو بخش جایگاه سازی یا فراهم آوردن زمینه‌های لازم برای آغاز کار و در بخش دوم حمایت‌های آموزشی و کارشناسی دنبال شد، گفت: برخی خانواده‌ها که قبلاً سابقه پرورش طیور داشتند 50قطعه غاز به آنان تخصیص داده شد.

پرکان، بیان کرد: همچنین تعدادی از خانواده‌ها پس از احداث جایگاه توسط گروه عمرانی این قرارگاه جهادی بین 100تا 200قطعه غاز و مرغ بومی اختصاص دادیم چراکه این دسته از خانواده‌ها به لحاظ تجربی و وجود زیرساخت‌های قبلی بازدهی بهتری دارند.

سرپرست گروه اقتصاد مقاومتی قرارگاه جهادی امام رضا (ع)، افزود: در بخش حمایتی ضمن احداث جایگاه نگهداری طیور مواد غذایی اولیه موردنیاز، ظرف‌های آب و جمعاً 2هزار جوجه غاز و 2هزار جوجه مرغ بومی نیز بین خانواده‌ها در سه محور مینو شهر، حفار و شلمچه شهرستان خرمشهر بین خانواده‌های شناسایی‌شده توزیع شد.

وی اظهار داشت: 70خانواده مشمول این طرح شدند که توجیه اقتصادی طرح و سود 5برابری بعد از سه ماه طی یک جلسه برای تمام خانواده‌ها تشریح شد.

پرکان، بیان کرد: جمعاً 50نیروی جهادی در بخش اقتصاد مقاومتی که شامل بخش‌های عمرانی، مطالعاتی و کارشناسی اشتغال‌زایی بود فعالیت داشتند، همکاری و استقبال مردم خیلی خوب بود و در بخش اشتغال‌زایی عمدتاً جوانان بومی منطقه را در نظر گرفتیم.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قرارداد منعقدشده بین خانواده‌ها و این قرارگاه جهادی خانواده‌ها باید بعد از پایان طرح یعنی 6ماه دیگر به تعداد یک‌چهارم قطعه مرغ بومی و غاز که در اختیار آنان قرار گرفت را به‌صورت غاز و مرغ بالغ به این قرارگاه تحویل بدهند، نصف تعداد باقی‌مانده به‌صورت تضمینی از آنان خریداری می‌شود تا در بحث بازار فروش مشکل نداشته باشند، نصف دیگر را موظف هستند تخم‌گیری کنند تا این طریق چرخه اقتصادی طرح فعال بماند.

سرپرست گروه اقتصاد مقاومتی قرارگاه جهادی امام رضا (ع)، تصریح کرد: نظارت و حمایت خود را از این خانواده‌ها ادامه می‌دهیم همچنین درصدد خریداری تعدادی دستگاه جوجه‌کشی برای استقرار در خرمشهر هستیم، تعداد 1چهارم جوجه‌هایی که در اختیار این قرارگاه می‌گذارند به خانواده‌های محروم دیگر تخصیص داده می‌شود تا خانواده‌های دیگر از این طرح بهره‌مند بشوند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon