سهم ویژهای از اعتبارات تملک سرمایهای خراسان جنوبی به بیرجند اختصاص یابد
فرماندار شهرستان بیرجند با بیان اینکه ۲۸ هزار نفر از جمعیت مرکز استان در ۴ روستای حاشیه شهر بیرجند زندگی میکنند،گفت: بسیاری از خدمات در شهر بیرجند برای تمام استان پوشش داده شده که لازم است سهمی ویژه از اعتبارات تملک سرمایهای به بیرجند اختصاص یابد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی ناصری ظهر امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان جنوبی اظهار داشت:روستاهای حاشیه شهر بیرجند از اعتبارات تملک سرمایهای محروم بوده زیرا در حالی که با آنها به عنوان روستا برخورد می شود اما از ما خدمات شهری میخواهند.
وی با بیان اینکه 28 هزار نفر جمعیت در 4 روستای حاشیه شهر بیرجند زندگی میکنند که 5 درصد جمعیت شهرستانهای دیگر را تشکیل میدهد،افزود: در حال حاضر در شمال شهر بیرجند با بحران کمبود فضای آموزشی به دلیل مهاجرتها مواجه هستیم.
فرماندار شهرستان بیرجند گفت: مسکن مهر در اعتبارات مرکز خراسان جنوبی اعتبارات زیادی دارد، این درحالی است که برای تکمیل زیر ساختهای آن هنوز به اعتبار نیاز است.علاوه براین در 5 سال گذشته 12 هزار نفر جمعیت به 4 روستای حاشیه بیرجند افزوده شده در حالی که زیر ساختهای این مناطق تنها پاسخگوی 10 درصد این جمعیت است.
ناصری با بیان اینکه بسیاری از خدمات مانند بخش سلامت در بیرجند به دیگر شهرستانهای خراسان جنوبی ارائه میشود، افزود: بسیاری از خدمات ماهیت استانی داشته که باید در مورد این موضوعات بررسی شاخصهای توزیع مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: طول شبکه فرسوده آب شهری در شهرستان بیرجند بسیار زیاد است اما شاخص آن نسبت به شبکه بیرجند محاسبه میشود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری خراسان جنوبی نیز اظهار داشت:عمده مصوبات که در این جلسه از قبیل احداث مجتمع گردشگری در عشق آباد طبس، مرکز خدمات رفاهی در سربیشه، مجتمع گردشگری در روستای محمد آباد، مجتمع گردشگری در سرایان، احداث مجتمع خدماتی رفاهی در سه راهی روم وغیره مطرح شد، مصوبات طرحهایی است که با هدف ارتقای گردشگری در نظر گرفته شده است.
حسن رمضانی افزود: این طرحها به دلیل قرار گرفتن در حاشیه جاده نقش زیادی در حوزه گردشگری داشته و بخشهایی از این طرحهها توسط راه وشهرسازی مجوز داده شده است.
انتهای پیام/