حق مطلب ادبیات رضوی را ادا نکردیم


سلیمی

خبرگزاری تسنیم : «علی‌الله سلیمی»‌ می‌گوید:‌ متأسفانه نویسندگان در حوزه ادبیات و داستان رضوی گام‌های خلاقانه‌ای برنداشته و نتوانستند حق مطلب را ادا کنند.

«علی‌الله سلیمی» نویسنده ادبیات آئینی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم ؛‌ از کمبود آثار در حوزه ادبیات رضوی طی سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی انتقاد کرد.

سلیمی معتقد است ادبیات رضوی پس از انقلاب اسلامی  بیشتر در حوزه کودک و نوجوان رشد یافته و البته این نوع ادبیات هم خلاقانه نبوده است  و بیشتر به بازنویسی حکایات زندگی امام رضا(ع) محدود شده است.

سلیمی می‌گوید: آمار این نوع تولید غیرخلاقانه ادبیات رضوی در ادبیات ایران بسیار بالاست و در مقابل تولیداتی که خلاقانه و به صورت داستانی به این موضوع خاص پرداخته باشند،‌ اندک است.

اما به اعتقاد سلیمی این همه مشکل نیست،‌ چرا که در بین همین حکایات بازنویسی شده نیز تکرار و موازی‌کاری به وفور مشاهده می شد،‌ گویی همه از روی هم کپی‌برداری می‌کردند.

این نویسنده در ادامه به اتفاقات خوبی که در چند سال اخیر در ادبیات رضوی رخ داده اشاره می‌کند و می‌گوید:‌ طی سال‌های اخیر چندین اثر شاخص در این حوزه منتشر شده است که از این میان می‌توان به رمان «اقیانوش مشرق» اشاره کرد که کار خلاقانه و بحث برانگیری است.

«دخیل عشق» دیگر رمان رضوی بود که سلیمی ازآن نام می‌برد و اضافه می‌کند:‌ برگزاری جشنواره ادبی «هشت« از سوی بنیاد ادبیات داستانی نیز موجب شد، فتح بابی در زمینه رمان خلاقانه رضوی داشته باشیم که آثار بسیاری با موضوع امام رضا(ع) نوشته و به دبیرخانه ارسال شد.

وی در پایان تصریح می‌کند:‌اقداماتی که اخیراًدر زمینه ادبیات رضوی رخ داده کافی نیست،‌ اکنون تنها زمینه‌های آن شروع شده است و  باید نویسنده‌های شاخص حوزه ادبیات داستانی را به سمت ادبیات رضوی سوق دهیم و با برگزاری جشنواره‌های متعدد حوزه ادبیات و داستان رضوی را پربار و غنی سازیم.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
triboon
گوشتیران