توسعه اقتصادی عامل ماندگاری جمعیت در نقاط مرزی خراسان جنوبی است

توسعه اقتصادی عامل ماندگاری جمعیت در نقاط مرزی خراسان جنوبی است

استاندار خراسان جنوبی توسعه اقتصادی مرز را عامل ماندگاری جمعیت در نقاط مرزی و روستاها دانست و گفت: این امر سبب توسعه خدمات و در نهایت توسعه اقتصادی منطقه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید علی اکبر پرویزی ظهر امروز در بازدید از پایانه مرزی ماهیرود سربیشه با بیان اینکه مرز به عنوان یکی از مهم‌ترین ظرفیتهای اقتصادی استان باید مورد توجه قرار گیرد اظهار داشت: در این راستا باید زمینه‌های حضور سرمایه‌گذاران و تجار افغانستانی بیش از پیش در این منطقه فراهم شود.

وی تسهیل تجارت و ورود و خروج تجار و بازرگانان افغانستانی به استان را مورد تاکید جدی قرار داد و افزود: مدیران باید نهایت تلاش خود را به انجام برسانند تا شاهد توسعه تجارت و نیز حضور شرکای اقتصادی از کشور افغانستان و سایر نقاط ایران به این منطقه باشیم.

استاندار خراسان جنوبی به منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به عنوان یکی از زیرساختهای مهم اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: تقویت، تعامل و همکاری بیش از پیش دستگاههای اجرائی به عنوان بدنه دولت با منطقه ویژه اقتصادی سبب توسعه سرمایه‌گذاری و سفر سرمایه‌گذاران در استان خواهد بود از این رو لازم است مدیران مرتبط ضمن افزایش تعامل و همکاری با منطقه ویژه اقتصادی از سخت‌گیریهای بی‌مورد به جد پرهیز کنند.

پرویزی با بیان اینکه نوع رفتار مدیران و کارگزاران در بخشهای مختلف در مبادی ورودی کشور نقش بسیار زیادی در جذب تجار و سرمایه‌گذاران دارد گفت: باید تلاش کنیم تا مرز ماهیرود به عنوان یکی از گذرگاههای رسمی کشور نه تنها از حیث اقتصادی بلکه از حیث اخلاقی نیز در کشور نمونه و سرآمد باشد.

وی تجهیز پایانه مرزی ماهیرود را مورد تائید قرار داد و افزود: در بخشهای مختلف از جمله گمرک، استاندارد، بهداشت و غیره این پایانه باید به تجهیزات روز مجهز شده به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا ماندگاری کالا و مسافر در این منطقه به حداقل زمان ممکن کاهش یابد .

 استاندار خراسان جنوبی مدیریت بر معابر مرزی را از اولویتهای مهم دولت در سطح کشور دانست و اظهار داشت: یکی از سیاستهای مهم کاری دولت، واگذاری امور مرتبط با مرز به یک دستگاه است که این امر در استان خراسان جنوبی باید دنبال و اجرائی شود چرا که مدیریت چندگانه در این امور علاوه بر اتلاف وقت و هزینه موجب موازی‌کاری و در نهایت نارضایتی تجار و بازرگانان خواهد بود.

پرویزی به اجلاس مشترک استانداران شرق کشور و والیان هرات، فراه و نیمروز که در تاریخ چهارم و پنجم مرداد ماه امسال با حضور وزیر کشور در مشهد برگزاری شد اشاره کرد و گفت: بازگشایی معابر رسمی شرق کشور از جمله دستور کارهای پیش‌بینی شده در این همایش است که بازگشایی 3 گذرگاه رسمی دوکوهانه، یزدان و میل 73 نیز از سوی استان خراسان جنوبی در این همایش مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

نماینده عالی دولت درخراسان جنوبی در احصاء مشکلات موجود در مرز در حوزه خدمات‌رسانی اشاره کرد و افزود: از سوی دستگاهها و متولیان امر، مشکلات موجود در حوزه خدمات‌رسانی از جمله آب، برق، مخابرات و غیره احصاء و آن دسته از پیگیری‌هایی که مقرر است در سطح ملی پیگیری شود در قالب های مشخص پیشنهاد شود.

همچنین استاندار خراسان جنوبی به همراه تنی چند از مدیران استان از پایانه مرزی ماهیرود و همچنین بازارچه مرزی بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این منطقه قرار گرفت .

پرویزی همچنین با خانواده شهید اسدالله احراری در روستای درح از توابع شهرستان سربیشه که در 19 بهمن ماه 1360 در منطقه چزابه بر اثر اصابت آر پی جی به درجه رفیع شهادت نائل شده بود دیدار کرد و از نزدیک در جریان مسائل، مشکلات و درخواستهای آنان قرار گرفت.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران