نسخههایی که خطای پزشکی را کاهش میدهند / توسعه نسخههای الکترونیک در داروخانهها
استفاده از نسخههای پزشکی الکترونیکی برای بیماران تحت پوشش خدمات سلامت الکترونیک بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، احتمال بروز خطای پزشکی در معالجه این افراد را به شدت کاهش داده است.
به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، سیدمحمد پورحسینی - مدیرعامل شرکت برکتتل وابسته به بنیاد برکت یکی از اقدامات این بنیاد در حوزه سلامت را استفاده از نسخههای پزشکی الکترونیکی دانست و گفت: استفاده از این نسخهها مزایای بسیاری برای پزشک و بیمار در بر داشته است.
به گفته پورحسینی، هنگام صدور نسخههای الکترونیکی، اگر داروی تجویز شده با وضعیت بیمار همخوانی نداشته و یا با تداخل دارویی همراه باشد، پزشک با هشدار نرمافزار متوجه این مشکل میشود.
مدیرعامل شرکت برکتتل ادامه داد: برای بیمارانی که پرونده سلامت الکترونیک داشته باشند، تمام سوابق پزشکی فرد در دسترس پزشک قرار میگیرد و به این ترتیب تجویز راحتتر و با دقت بیشتری انجام می شود.
پورحسینی با اشاره به اینکه نرمافزار نسخه الکترونیک بهطور مستقیم به داروخانههای طرف قرارداد متصل است، گفت: اگر داروی تجویز شده در داروخانه موجود نباشد، سیستم اطلاع میدهد و پزشک این امکان را دارد که در لحظه، دارو را تغییر دهد.
وی نسخههای الکترونیک را برای صرفهجویی در زمان و هزینهی پزشک و بیمار بسیار مؤثر دانست و اظهار کرد: نسخههای الکترونیک در حال حاضر فقط در برخی مناطق محروم استانهای کهگیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی و کرمانشاه قابل استفاده است، اما در صورت توافق با سازمان غذا و دارو، بنیاد برکت میتواند نسخههای الکترونیک را به تمام داروخانههای سطح کشور مرتبط کند.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در راستای خدماترسانی به مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور تاکنون 340 هزار نفر را تحت پوشش طرح سلامت الکترونیک قرار داده است. این اقدام بنیاد برکت که برای نخستینبار در 5 نقطه کمتر توسعهیافته کشور انجام شده است؛ علاوه بر کاهش مرگ و میر ناشی از کمبودهای درمانی در مناطق محروم، در کاهش آمار مهاجرت روستاییان به شهرها نیز مؤثر بوده است.
انتهای پیام/