قاچاق پوست الاغ‌های پاکستانی توسط دلالهای چینی

قاچاق پوست الاغ‌های پاکستانی توسط دلالهای چینی

صنعت چین از پوست الاغ برای موارد خاصی از جمله تولید ژلاتین استفاده می‌کند به همین دلیل دلالهای این کشور قاچاق پوست‌های الاغ از پاکستان را افزایش داده‌اند.

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، صادرات پنهان الاغ برای استفاده از پوست وچرمش ، زمانه بدی را برای این حیوان رقم زده است.

منطقه «قصور» در 50 کیلومتری جنوبی شهر «لاهور» پاکستان یکی از بزرگترین بازارهای پنهان کشور پاکستان است که در آن تجارت «الاغ» رونق دارد و پوست این حیوان جهت استفاده در «صنعت چرم» و «تولید ژلاتین» بصورت قاچاق از بندرگاه کراچی وارد خاک کشور چین می‌شود.

 یکی از منابع محلی که نخواست نامش فاش شود گفته که یک گروه 15 نفره در منطقه «نیاز نگر» و «دین گر» مشغول تجارت پنهان الاغ و قاچاق هستند. از آنجا که مقصد نهایی این حیوان کشور چین است شما به راحتی می‌توانید چینی‌های بسیاری را نیز در این منطقه مشاهده کنید که به شوق خرید پوست الاغ راهی پاکستان شده‌اند.

در سال 2014، پلیس منطقه «قصور» بیش از یکهزار راس از این حیوان را کشف کرده بود که بعدها با حکم دادگاه محلی تمام آنها نابود شدند. این اقدام واکنش‌های بسیار بدی را در پی‌داشت زیرا حتی در برخی کشورهای آفریقایی نیز کشتار الاغ ممنوع است.

چندی بعد و در سال 2015 پلیس محلی دو مرد را دستگیر کرد که جسد 6 الاغ را حمل می‌کردند، در بازجویی‌ها مشخص شد آنها قصد فروش این اجساد را به یک دلال پوست و چرم در شهر «خودیان» داشتند.

در تحقیقات بعدی جسد بیش از 16راس از این حیوان در مناطق مختلف کشف شد که بوسیله زهرهای کشنده‌ای  ازبین رفته بودند تا پوستشان آسیب نبیند.

درگزارش‌ها آمده است که این حیوانات از ایالت‌هایی چون«گلگیت بلتستان» و «خیبرپختونخوا» جمع آوری شده و پس از دباغی و جدا شدن پوستشان در «مادل تاون شهر لاهور» به دست دلال اصلی و چینی می‌رسد.

یکی از بازداشت شدگان تصریح کرد که دلال چینی که در شهر لاهور است یک رستوران را مدیریت می‌کند و پوست این حیوانات را به صورت نقدی خریداری می‌کند.

پوست این حیوانات در گذشته بین 10000 تا 20000 روپیه (معادل 300 هزار تا 600 هزار تومان) ارزش داشت ولی اینک بهای آن نصف شده است.

دلال چینی تصریح کرد که علت کاهش نرخ،   چهار میلیون روپیه‌ای ( معادل 120میلیون تومان) است که او مجبور شده به مسئولان بندرگاه کراچی به عنوان گمرک پرداخت کند.

پوست این حیوانات برای خروج آسان از پاکستان درون کارتن‌های سبزی قرار داده می‌شوند.

این پوستها پس از ورود به چین  به ژلاتین تبدیل شده و برای مصارف مختلفی چون محصولات «آرایشی وبهداشتی و...» مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این درحالی است که منابع دولتی پاکستان صادرات و قاچاق هرگونه پوست حیوان را رد می‌کنند.

انتهای پیام/.

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان