۱۱۵۷ دانشآموز دیرآموز در کردستان شناسایی شد
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان گفت: امسال ۲۶ هزار و ۵۱۳ دانشآموز نوآموز در قالب طرح سنجش غربالگری و سنجش شدهاند که از این تعداد یکهزار و ۱۵۷ نفر به عنوان دانشآموز دیرآموز شناسایی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، خلیل رنجبر ظهر امروز در آئین گرامیداشت روز جهانی معلولین که با حضور رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و مسئولان استان در مدرسه توحید سنندج برگزار شد، ضمن تشریح گزارشی از اقدامات و فعالیتهای این حوزه و مشکلات دانشآموزان دیرآموز در استان اظهار داشت: امسال 26 هزار و 513 دانشآموز نوآموز در قالب طرح سنجش غربالگری شدند که از این تعداد یک هزار و 157 نفر به عنوان دانشآموز دیرآموز شناسایی شد.
وی با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف دانشآموزان دیرآموز و ارائه خدمات لازم به آنان گفت: با برنامهریزیهای صورت گرفته تعدادی از این دانشآموزان به حوزه آموزش و پرورش عادی برگشتهاند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان جذب مادریار، تداخل گروههای کاری و دانشآموزان جسمی حرکتی را از مشکلات این حوزه دانست و تصریح کرد: یکی از مشکلات دیگر عدم مناسب سازی فضا برای دانشآموزان جسمی حرکتی است.
پوشش تحصیلی دانشآموزان با نیازهای ویژه از اولویت برخوردار است
در ادامه مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز ضمن گرامیداشت روز جهانی معلولین اظهار داشت: معلولین به عنوان ظرفیت و بخشی از جامعه هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.
رشید قربانی افزود: توجه به پوشش تحصیلی و ارتقاء کمی و کیفی فعالیتهای حوزه استثنایی از برنامههای اولویتدار آموزش و پرورش استان کردستان است.
وی با اشاره به فعالیتها و برنامههای اولویتدار آموزش و پرورش استان در حوزه استثنایی استان گفت: پوشش تحصیلی دانشآموزان با نیازهای ویژه، ارتقاء کمی و کیفی آموزش و مهارتها و ایجاد زمینه برای ورود با کیفیت به زندگی از مهمترین اهداف این حوزه میباشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با تاکید بر ضرورت تامین منابع و امکانات و تحقق اهداف و تهیه تجهیزات و وسایل ایاب و ذهاب دانشآموزان گفت: همراهی و همکاری کلیه دست اندرکاران در راستای تحقق برنامههای این حوزه لازم میباشد.
انتهای پیام/