ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت ۱۰۵۷ مگاوات آغاز شد


ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت 1057 مگاوات آغاز شد

مجری طرح نیروگاه‌های اتمی بوشهر گفت:عملیات زیرسازی و خاک‌برداری دو واحد نیروگاه اتمی در بوشهر هر کدام به ظرفیت ۱۰۵۷ مگاوات آغاز شده که برای رسیدن به زمان فعال شدن نیروگاه واحد یکم ۱۰۸ ماه و برای واحد دوم ۱۲۸ ماه برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمود جعفری صبح امروز در نشست با خبرنگاران در بوشهر، با  گرامیداشت 20 فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای نقش مهم نیروگاه هسته‌ای در تولید انرژی پاک مهم دانست و اظهار داشت: فناوری انرژی هسته‌ای  با تلاش متخصصان و دانشمندان ایرانی بومی‌سازی شده به گونه‌ای که خودباوری و اعتماد نیروهای خلاق کشور در دستیابی به قله‌های پیشرفت را آشکار کرد.

وی با بیان اینکه فناوری هسته‌ای در برگیرنده بسیاری از علوم مهندسی و پایه است خاطرنشان کرد: انرژی هسته‌ای در تولید برق، علوم پزشکی و اموربهداشتی، بخش دامپزشکی و دامپروری، دسترسی به منابع آب، بخش صنایع غذایی و کشاورزی و صنعت کاربرد تاثیرگذاری دارد.

مجری طرح نیروگاه‌های اتمی بوشهر با بیان اینکه ساخت دو واحد نیروگاه اتمی در جوار نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شده است افزود: ساخت دو  واحد نیروگاه اتمی هفت ماه پیش در 20 شهریور 1395 و در پنجمین سالگرد اتصال  برق واحد نخست نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه سراسری برق آغاز شد.

وی با بیان اینکه توان و ظرفیت هر کدام از نیروگاه‌ اتمی  1057 مگاوات برق است افزود:  توافقنامه ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر که هر کدام توان تولید1057 مگاوات برق دارند.

جعفری بیان کرد: در راستای ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر عملیات زیرسازی و خاک‌برداری آن در بوشهر آغاز شده که برنامه پیش‌بینی شده برای رسیدن به زمان فعال شدن نیروگاه واحد یکم 108 ماه و برای واحد دوم 128 ماه برنامه‌ریزی شده است.

مجری طرح نیروگاه‌های اتمی بوشهر با بیان اینکه انتقال تکنولوژی ساخت نیروگاه اتمی فرایندی نسبتا طولانی است گفت: با تلاش نیروهای ایرانی و صنایع داخلی می‌توان  مسیر انتقال تکنولوژی برای ساخت نیروگاه اتمی کوتاه‌تر شود. 

وی، نقش مهم ساخت این  نیروگاه در تولید و اشتغال مهم دانست و افزود: ساخت نیروگاه‌های اتمی علاوه افزایش ظرفیت تولید برق در کشور سبب رونق اقتصادی  و اشتغال‌زایی می‌شود.

جعفری  با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد نیروهای ساخت دو واحد نیروگاهی ایرانیان هستند خاطر نشان کرد:  با توجه به ظرفیت بالای و توانمندی نیروهای داخلی حدود 70 درصد از نیروی مورد نیاز  ساخت دو واحد نیروگاه اتمی بوشهر از نیروهای ماهر و نیمه ماهر داخلی تامین می‌شود به گونه‌ای که این پروژه می‌تواند بازارهای خوبی با هزینه 8 هزار میلیارد تومان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه قبلا پیمانکار ساخت نیروگاه اتمی بوشهر همه افراد ماهر و نیمه ماهر خود از کشور روسیه تامین می‌کرد گفت:  برای ساخت دو واحد نیروگاه اتمی در بوشهر بر اساس تفاهم‌ منعقد شده پیمانکار موظف است که نیروهای ماهر و نیمه ماهر خود از نیروهای ایرانی انتخاب کند. 

انتهای پیام/

 

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon