سند پیشگیری از اعتیاد زنان در استان مرکزی با نگاهی نو و بدیع تدوین می‌شود


سند پیشگیری از اعتیاد زنان در استان مرکزی با نگاهی نو و بدیع تدوین می‌شود

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در تدوین برنامه‌های سند پیشگیری از اعتیاد زنان استان نگاه بدیع و نوآور داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، زهرا فرجی ظهر امروز در نشست کمیته پیشگیری از اعتیاد زنان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در استانداری مرکزی برگزار شد با اشاره به بحث توسعه اعتیاد در میان زنان اظهار داشت: از آنجایی که رشد چشم‌گیر اعتیاد در جامعه زنان استان نیاز به تامل دارد و باید برای مقابله با دست به‌کار شد، تدوین سند پیشگیری از اعتیاد زنان یکی از اقداماتی است که می‌تواند در این زمینه موثر باشد و لازم است که دستگاه‌های اجرایی استان در تدوین برنامه‌های این سند تگاهی بدیع و نوآورانه داشته باشند.

وی افزود: این کمیته دنبال برنامه‌ای با کیفیت و مطلوب است که بتواند تاثیرگذاری لازم را داشته باشد و رویکرد آن توجه ویژه به نسل جوان است که بیشتر در معرض این آسیب قرار دارند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: با توجه به گزارش‌هایی که از وضعیت اعتیاد در زنان به دست آمده، 9.7 درصد از معتادان در مناطق شهری و 5.4 درصد معتادان در مناطق روستایی را زنان تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: مهم‌ترین عوامل گرایش زنان به اعتیاد طبق این گزارش، اعتیاد همسر، اصرار دوستان، تفریح، توجه به زیبایی، اختلالات روانی، کنجکاوی، کسب لذت، کاهش علائم بیماری، اختلافات خانوادگی، در دسترس بودن مواد و برطرف کردن مشکلات جنسی اعلام شده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی عنوان کرد: براساس آمار جهانی، اعتیاد در زنان، عوارض خطرناک‌تری نسبت به مردان ایجاد می‌کند، برای مثال فاصله زمانی نخستین تجربه مصرف مواد مخدر تا تزریق در زنان به طور متوسط دو سال بوده درحالی که این زمان در مردان 8 سال است و زنان در مقایسه  با مردان با شتاب بیشتری به سمت مواد پرخطر و مرحله تزریق وارد می‌شوند.

فرجی اضافه کرد: مرگ در اثر مصرف مواد مخدر در زنان و دختران سریع‌تر از مردان است، سن ابتلا به اعتیاد در زنان کاهش قابل توجهی پیدا کرده، در شرایط کنونی گرایش زنان به مواد مخدر صنعتی بیشتر شده  و مدت وابستگی آنها به مواد مخدر و اعتیاد به آن نسبت به مردان کوتاه‌تر است.

وی خاطرنشان کرد: از عواقب و پیامدهای اعتیاد در زنان می‌توان به متلاشی شدن خانواده، بروز رفتارهای ناهنجار در خانواده و جامعه، روی‌آوردن به حمل و فروش مواد مخدر، روی آوردن به فساد و فحشا، بارداری‌های ناخواسته و نامشروع، افزایش سقط جنین، تولد نوزادان بی‌هویت، تولد نوزادان مبتلا به اعتیاد، ایدز و غیره اشاره کرد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon