کشت بهاره چغندرقند در استان کرمانشاه به پاییز منتقل می‌شود

کشت بهاره چغندرقند در استان کرمانشاه به پاییز منتقل می‌شود

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: براساس برنامه‌ریزی‌ها کشت چغندرقند در استان کرمانشاه از بهار به فصل پاییز منتقل می‌شود و تاکنون تا حدودی انجام شده است.

شهریار قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: به دلیل استفاده از آب‌های پاییز و زمستان در مناطق گرمسیر استان همچون سرپل‌ذهاب و گیلان‌غرب برنامه‌ریزی‌ بر این است که کشت بهار چغندرقند به فصل پاییز منتقل شود.

وی عنوان کرد: در این راستا وزارت جهاد کشاورزی و به تبع آن سازمان جهاد کشاورزی استان اقدامات خوبی را انجام داده به نحوی که در سال زراعی جاری حدود 100 هکتار چغندرقند پاییزه در دو شهرستان سرپل‌ذهاب و گیلان‌غرب کشت شد و 61 هکتار قابل برداشت بود.

قاسمی با اشاره به اینکه در این کشت از ارقام بزرگی استفاده می‌شود که مشکل به گل رفتن در مناطق گرمسیری را نداشته باشند افزود: برنامه‌ریزی‌ برای توسعه این کشت در سال زراعی آینده انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه اکنون 100 هکتار از اراضی این دو شهرستان سطح زیر کشت پاییزه رفته است گفت: 61 هکتار از این میزان با ظرفیت 30 تن قابل برداشت است و برآورد می‌شود 1800 تن از آن برداشت شود.

قاسمی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از مناطق مستعد برای کشت چغندرقند است عنوان کرد: وجود دو کارخانه بیستون و اسلام‌آباد غرب از گذشته‌های دور تاکنون حکایت از این دارد که استان کرمانشاه دارای ظرفیت مناسب برای کشت چغندرقند است.

وی با بیان اینکه دو کارخانه قند بیستون و اسلام‌‌آباد غرب با مجموع ظرفیت 370 هزار تن در سال در استان وجود دارد گفت: در سال زراعی گذشته 11 هزار و 200 هکتار در استان سطح زیر کشت چغندرقند رفته که 590 هزار تن تولید داشته است.

قاسمی با اشاره به اینکه تمام تولیدات چغندرقند سال زراعی گذشته توسط دو کارخانه قند استان و کارخانه‌های مهمان از جمله همدان، اصفهان و قزوین خریداری شد افزود: امسال نیز 11 هزار و 500 هکتار در استان سطح زیر کشت چغندر است که پیش‌بینی می‌شود 600 هزار تن از آن برداشت شود.

انتهای پیام /

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon