کاهش ضایعات کشاورزی در ملایر نیازمند ایجاد صنایع تبدیلی است

کاهش ضایعات کشاورزی در ملایر نیازمند ایجاد صنایع تبدیلی است

مدیر جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه کاهش ضایعات کشاورزی در ملایر نیازمند ایجاد صنایع تبدیلی است، گفت:بستر برای جذب سرمایه‌گذار در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی در ملایر فراهم است.

غلام حسبن تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ملایر با اشاره به اینکه از لحاظ سطح زیر کشت باغات آلبالوی شهرستان ملایر رتبه اول استان را به خود تخصیص داده است گفت: پیش بینی می‌شود از سطح 400 هکتار باغ آلبالو در ملایر حدود 5 تن محصول برداشت شود که نسبت به سال گذشته افزایش 25 درصدی دارد.

وی با اشاره به اینکه میانگین تولید آلبالو در سال گذشته 4 تن بوده است گفت: بارندگی‌های مطلوب امسال و عدم سرمازدگی بهاره یکی از دلایل اصلی افزایش این محصول در ملایر است .

تقوی با بیان اینکه بیشترین باغات آلبالو در بخش زنگنه ملایر قرار دارد گفت: محصول آلبالوی ملایر به بازار داخل شهرستان، استان همدان، و سایر استان‌های همجوار صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به اینکه ملایر از لحاظ سطح کشت و برداشت گیلاس در استان رتبه دوم را دارد گفت: پیش بینی می‌شود از 120 هکتار باغات بارور گیلاس ملایر بیش از 400 تن گیلاس برداشت شود.

تقوی با بیان اینکه از 200 هکتار سطح زیر کشت باغات گیلاس در ملایر حدود 130 هکتار بارور و 70 هکتار غیر بارو است گفت: با توجه به اینکه امسال خسارت قابل توجهی از لحاظ سرمازدگی بهاره در این محصول نداشته‌ایم پیش‌بینی می‌شود نسبت به سال گذشته حدود 10 درصد در محصول گیلاس افزایش تولید داشته‌ باشیم .

وی با اشاره به رتبه برتر شهرستان در زمینه محصولات کشاورزی انگور، گیلاس، آلبالو، عدم وجود صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی را عمده‌ترین مشکل در شهرستان برشمرد.

تقوی با اشاره به نقش اثرگذار و سازنده صنایع تبدیلی و تکمیلی در توسعه بخش کشاورزی تصریح کرد: یکی از بهترین روش‌های توسعه اشتغال و افزایش درآمد‌های غیر کشاورزی در مناطق روستایی ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی است .

مدیر جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی یکی از موثرترین راهکار‌ها در زمینه کاهش حجم ضایعات کشاورزی به شمار می‌رود گفت: ایجاد این صنایع یکی از سودمندترین ارتباطات بین بخش کشاورزی و صنعت است.

تقوی افزایش اشتغال، توسعه صادرات ، ایجاد ارزش افزوده، کاهش ضایعات، افزایش سطح تولید و افزایش مزیت رقابتی در صادرات را از مزایای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی عنوان کرد .

وی از فراهم بودن بستر جذب سرمایه‌گذار در شهرستان در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی خبر داد و افزود: ایجاد کارخانه‌های کنستانتره ، آب میوه، نوشابه‌های میوه‌ای، لواشک و بسته‌بندی انواع میوه‌های خشک و غیره یکی از نیاز‌های اساسی ملایر است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon