عدالت از محور‌های اصلی شهید بهشتی بود/ لزوم بازگویی اتفاقات دهه ۶۰ برای استمرار نهضت اسلامی

عدالت از محور‌های اصلی شهید بهشتی بود/ لزوم بازگویی اتفاقات دهه 60 برای استمرار نهضت اسلامی

رئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اصفهان با اشاره به شخصیت شهید بهشتی، گفت: شهید بهشتی از شخصیت‌های بزرگ انقلاب اسلامی بود که عدالت را از محور‌های اصلی زندگی می‌دانست و در زندگی خود نیز به آن عمل می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام سید حسین بهشتی‌نژاد پیرامون سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سالروز ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار داشت: در سالروز ارتحال بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، رهبر معظم انقلاب پیرامون دهه اتفاقات دهه 60 صحبت‌هایی کردند که این سخنان سبب بازگویی اتفاقات آن دوره برای جوانان امروز انقلاب بوده است. استمرار نهضت انقلاب اسلامی ایران با بازگویی چنین خاطراتی برای نسل جوان بسیار مطلوب است.

وی با اشاره به صحبت‌ها و تعابیر امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب از شخصیت شهید بهشتی، افزود: تعبیر‌های زیادی از شخصیت شهید بهشتی از سوی امام خمینی (ره) وجود دارد که نشان دهنده شخصیت بی‌نظیر وی دارد. امام خمینی(ره) درباره مراتب تفکر و دانش ایشان بسیار تأکید داشته و خود را بر علم و تعهد شهید بهشتی آگاه می‌دانند به دلیل اینکه نزدیک به 20 سال ایشان را می‌شناختند.

رئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اصفهان با بیان اینکه عمل به عدل در زندگی بسیار مهم بوده و شهید بهشتی با عدالت زندگی می‌کردند، گفت: شاید هر فردی در زندگی با عدالت آشنا باشد ولی اینکه عدل را از محورهای اصلی زندگی خود بداند بسیار مهم است. در روز قیامت بسیاری از افراد وجود دارند که از عدم استفاده از چیزی با عنوان عدالت در حال حسرت هستند. 

وی افزود: امام خمینی(ره) شهید بهشتی را با کلمه ملت یاد کرده و وی را در خدمت ملت اسلامی می‌دانستند که این تعبیری قرآنی از سوی ایشان بود. امام خمینی(ره) پیرامون مظلومیت شهید بهشتی نیز صحبت‌های بسیاری داشته و ایشان را خار چشم دشمنان اسلامی می‌دانستند.

حجت‌الاسلام بهشتی‌نژاد با اشاره به صحبت‌های رهبر انقلاب درباره شهید بهشتی، بیان کرد: رهبر انقلاب شهید بهشتی را انسانی با لطافت دانسته که در صورت ارتباط هر فردی با ایشان مجذوب شخصیت این شهید بزرگ می‌شدند. همچنین زمانی شهید بهشتی را با عنوان معمار دستگاه قضایی کشور یاد کردند که این مسئولیت را ایشان از سوی امام خمینی(ره) دریافت کرده بودند.

وی افزود: دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران پس مدت‌ها که به شیوه‌ رژیم‌های طاغوتی فعالیت داشت با تدبیر شهید بهشتی تشکیل شد. تمام مسئولان قوه‌ قضائیه پس از انقلاب تاکنون به خلاقیت و درایت ایشان در زمینه قضایی اعتراف کرده‌اند.

حجت‌الاسلام بهشتی‌نژاد با اشاره به سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره شهید بهشتی، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب شهید بهشتی را میزان برای کشور می‌دانند به این معنا که هر فردی می‌توانست خودش و خط فکرش را با وی بسنجد که در راه درست قرار دارد و یا در مسیری که اشتباه است.

وی افزود: در وجود شهید بهشتی ظرفیت بالای علمی، فرهنگی و سازماندهی وجود داشت که در افراد دیگر به این میزان مشاهده نمی‌شد. دستگاه قضایی و تدوین قانون اساسی با تأثیرگذاری بسیار مطلوبی از سوی ایشان انجام شد.

مدرس حوزه علمیه اصفهان، با اشاره به صبر و شکیبایی شهید بهشتی در مقابل مخالفت‌ها، خاطرنشان کرد: با وجود تمام تهمت‌ها و اهانت‌هایی که از سوی مخالفان به شهید بهشتی می‌شد ولی ایشان تنها صبر پیشه می‌کردند. 

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon