۲۰ هزار "فرزند شبهخانواده" در کشور نیاز به مهارت دارند/ ۲۵۰ هزار زن سرپرستخانوار تحت حمایت بهزستی هستند
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی گفت: در سازمان بهزیستی کشور ۲۰ هزار فرزند شبهخانواده داریم که برای ادامه روند زندگی نیاز به مهارت دارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، فرید براتی ظهر امروز در آئین افتتاح کارگاه آموزشی بازآموزی مهارتهای زندگی که با حضور کارشناسهای بهزیستی استانهای کشور در گرگان برگزار شد، اظهار داشت: پیشگیری تحت عنوان مهارتها تقریبا از ابتدای تشکیل معاونت پیشگیری سازمان دنبال شده است.
وی با بیان اینکه آموزش اخلاق در پیشگیری حائز اهمیت است، افزود: تغییر نگرشها و نوع زندگی و دگرگیسی در رفتار و دیدگاههای جوانان ایجاد شده و باید یاد بگیریم که چگونه زندگی کنیم و این مهم را به دیگران آموزش دهیم که چگونه میتوانند ارزشمند زندگی کنند.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی ادامه داد: در موضوع مهارتآموزی باید به روز عمل کنیم و در سازمان بهزیستی این موضوع دنبال میشود تا کارشناسان با جریان روز آموزشهای خود را دنبال کنند.
براتی به موضوع ارزشیابی اشاره کرد و افزود: به جد اعتقاد دارم که ارزشیابی از مهارتهای زندگی و اثربخشی آنها باید مورد توجه باشد.
وی افزود: مهارتها در حوزه پیشگیری هنوز جای کار دارد و ممکن است پوست و لایهای از مهارت تغییر کند اما هسته اصلی آن جای خود باقی مانده چرا که نگاه به پیشگیری نگاه درست و منطقی بوده و در سازمان نیز به آن توجه میشود.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی ادامه داد: خوشبختانه در سازمان بهزیستی فردی مسئولیت پیشگیری را در سازمان برعهده دارد که به مسائل اشراف دارد و این برای برنامهر یزی و سیاستهای پیشگیری حائز اهمیت است.
براتی یادآور شد: امید داریم در این دوره همانند گذشته اطلاعات به روز و یافتهها مرور شود و دانش کارشناسان افزایش پیدا کنند و کارشناسان با دست پر برای ارائه خدمت به همه جامعه هدف به استانهای خود بازگردند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف این است که در همه فعالیتهایی که انجام میدهیم جامعه هدف سازمان فراموش نشود، افزود: در سازمان 20 هزار فرزند شبه خانواده داریم که برای ادامه روند زندگی نیاز به مهارت دارند.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور تاکید کرد: 250 هزار زن سرپرست خانوار تحت حمایت سازمان بهزستی است که میتوانیم با آموزش به زندگی آنها کمک کنیم. تلاش برای برقراری عدالت نیز یک مهارت است و عدالت توزیعی در این دوره برای شما مورد تاکید قرار میگیرد.
انتهای پیام/