خلاءهایی در قانون امر به معروف وجود دارد/ فعالیت شعب ویژه امر به معروف در کشور
معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه خلاءهایی در قانون امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد، از فعالیت شعب ویژه امر به معروف در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، حجتالاسلام هادی صادقی ظهر امروز در همایش ملی علمی-پژوهشی «مسئلهشناسی و پاسخگویی به مسائل قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر» که در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار داشت: قوه قضائیه به نوبه خود به صورت جدی در مورد مسئله امر به معروف و نهی از منکر ورود داشته است و شعب ویژه این فریضه الهی نیز در حال حاضر در کشور فعالیت میکنند.
معاون فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به اینکه خلاءهایی در قانون امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد بیان کرد: در مجموع باید تصویب این قانون را امری مثبت قلمداد کرد اما این مهم تنها یک قانون حداقلی است و نباید صرفاً به آن اکتفا کرد.
صادقی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر مسئلهای است که آحاد جامعه باید با آن درگیر باشند افزود: این فریضه الهی در واقع ضمانتی است که در مقابل کوتاهی از مسئولیتها بهکار گرفته میشود و اگر در جامعهای امر به معروف نباشد ایمنی اجتماعی نیز کاهش پیدا میکند.
معاون فرهنگی قوه قضائیه ادامه داد: در واقع وجود امر به معروف و نهی از منکر بقاء و دوام تمدن انسانی را تضمین میکند که در صورت عدم وجود آن جامعه دچار نابسامانیهای متعدد اجتماعی و فرهنگی میشود.
صادقی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر تمام آحاد جامعه را دربرمیگیرد و ویژه قشر خاصی نیست گفت: البته در این حوزه قاعدتاً وظیفه حاکمیت سنگینتر است اما مسئولیت اجتماعی یک وظیفه فراگیر است و سایر افراد نیز در آن نقش دارند.
وی افزود: وظیفه دولت اسلامی علاوه بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر و همچنین تدوین قانون در این زمینه، وظیفه تعلیم و تربیت را نیز برعهده دارد زیرا عمده منکرات از ناحیه افرادی است که از تربیت درست برخوردار نبودهاند.
صادقی با اشاره به اینکه دولت باید در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اقدامات مصلحانه عملیاتی را صورت دهد اظهار داشت: نظام آموزشی و تربیتی نیز باید به نحوی عمل کند که فرزندان در حوزه ضرورت رعایت حقوق اجتماعی دیگران تربیت شوند.
انتهای پیام/