وضعیت بحرانی آلودگی محیط زیست در خورموسی / این آلودگی بیماری‌‎های عصبی و نازایی برای مردم به دنبال دارد‌


وضعیت بحرانی آلودگی محیط زیست در خورموسی / این آلودگی بیماری‌‎های عصبی و نازایی برای مردم به دنبال دارد‌

مدیرکل دفتر بررسی آلودگی‌های دریا سازمان محیط زیست گفت: خور موسی به لحاظ آلودگی محیط زیست وضعیت بحرانی دارد و در صورت تجدید این آلودگیها آن وقت بیماری‌‎های عصبی و نازایی برای مردم  به دنبال دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، ضیاالدین الماسی عصر امروز در جلسه خارج سازی کشتی‌های مغروقه  با بیان اینکه برای شناور سازی به مجوزهایی از قبیل  محیط زیستی، دریابانی و گمرک لازم است، اظهارداشت: تاکنون 22 شناور غرق شده از اروند بدون هیچ سرنوشت معلومی خارج شده است.

وی افزود: در حال حاضر نیز مسئله خارج سازی مغروقهها از خور موسی مطرح بود اما  کارون باید در اولویت قرار می‌گرفت.

مدیرکل دفتر بررسی آلودگیهایدریا سازمان محیط زیست گفت: باید برای خارجسازیمغروقه‌ها به تکنولوژی های مناسب و به روز مجهز باشیم و مالکان هفت شناور خور موسی نیز باید تضمین کافی برای بیرون آوردن کشتی و عدم ایجاد آلودگی در حین رسیدن به خشکی را داشته باشند.

وی  با بیان اینکه نهادهای متولی باید پیگیر مشکل آلودگی‌های دریایی باشند، افزود: آلودگیهای دریایی به ویژه در خورموسی فقط  به لکههای نفتی مشهود شده در دریا ختم نمی‌شود بلکه  آلودگیهای خطرناک دیگری هم  وجود دارد. مقادیر بالایی از  آلایندگیها که در رسوبات دریا مشاهده شده که جابجایی مغروقهها این آلاینده‌ها در آب رها می‌کنند.

الماسی متذکر شد: محیط زیست هیچ گونه تعارضی با توسعه ندارد اما موضوع مطرح شده ادغام الزامات محیط زیست با فرآیند اجرای کارها بوده به طوری که  برش کاری مغروقه‌ها در دریا قرار است با کدام الزامات زیست محیطی انجام شود.

وی گفت: خور موسی به لحاظ آلودگی محیط زیست وضعیت بحرانی دارد و در صورت تجدید این آلودگیها آن وقت بیماری‌‎های عصبی و نازایی برای مردم  به دنبال دارد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران