«مریم نواز»؛ بازارگرمیهای تبلیغاتی و شعارهای تکراری
۴ روز تا انتخابات مهم منطقه ۱۲۰ لاهور که جانشین نواز شریف در پارلمان پاکستان را مشخص میکند باقی مانده و بازارگرمیهای انتخاباتی به اوج رسیده است.
به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم شعارهای انتخاباتی و بازارگرمیهای تبلیغاتی در پاکستان بحث جدیدی نیست ولی مشکل اساسی اینجاست که این شعارها ثابت هستند و تغییر چندانی ندارند.
بطور مثال اگر از سال 2000 شعارهای تبلیغاتی سران احزاب سیاسی پاکستان را رصد کنیم این چند جمله را در تمام آنها میبینیم: «حل مشکلات حملات تروریستی» « حل مشکل برق وانرژی» « مبارزه با گرانی» و جالب اینجاست که مردم این کشور با اعتماد به سیاستمداران خود به همین وعدهها رای میدهند.
ولی هیچکس تا کنون سوال نکرده که چرا حزب مردم یا حزب نواز شریف تاکنون موفق به اجرای وعدههای خود نشده است؟
چرا هنوز هم در فصل گرما پاکستانیها با مشکلات شدید قطع برق مواجه هستند؟ چرا مشکل گرانی و بیکاری در این کشور حل نمیشود؟ و...
نزدیک شدن انتخابات منطقه 120 لاهور که تعیین کنند جایگزین نواز شریف در پارلمان پاکستان است باعث شده که بازهم شعارهای انتخاباتی از گوشه و کنار شنیده شوند.
به نمایندگی از حزب نواز شریف، کلثوم نواز همسر او در انتخابات شرکت میکند که البته این روزها به علت سرطان حنجره دوبار هم مورد عمل جراحی قرار گرفته و فعالیتهای انتخاباتی را دختر او یعنی مریم نواز انجام میدهد.
دختر نواز شریف نیز شعارهایی را که از بزرگان خود شنیده یک به یک بیان کرده و مردم را امیدوار میکند تا آرا آنها را به سوی مادرش جلب کند.
مریم نواز به مواردی جدید نیز اشاره کرده و ورود تیم جهانی کریکت به پاکستان را حاصل زحماتی دانست که نواز شریف کشیده است، وی پا را فراتر گذاشته و میادین کریکت را پیش از پدرش به خرابه تشبیه کرد.
دقت به این نکته ضروری است که ورزش کریکت طرفداران فراوانی در پاکستان دارد و در سال 2016 تیم ملی کریکت پاکستان برسکوی قهرمانی جهان قرار گرفت.
دیگر شعاری که مریم نواز با اعلام آن به دنبال جلب حداکثری آرا میباشد حل مشکل قطع برق بوده که در این زمینه وعده سال 2020 به مردم داده شده است.
او طی روزهای اخیر به کلیساها نیز بی توجه نبوده تا مبادا رای اقلیت مسیحی را از دست بدهد که البته این حرکت او اعتراضات فراوانی را در پی داشته است.
هر چند پیشبینیها بر این است که پیروز انتخابات کلثوم نواز خواهد بود زیرا انتخابات در منطقهای برگزار م شود که در سال 2013 نواز شریف با قاطعیت پیروز شده و راهی پارلمان پاکستان شد ولی هنوز یک سوال مهم باقیست و آنهم نتیجه انتخابات سال 2018 است.
جایی که مریم نواز باید به فکر یک مبارزه جدی در مقابل حزب مردم و تحریک انصاف باشد. او باید به ذهن بسپارد که شعارهایی که میدهد برای انتخابات سال آینده کافی نخواهند بود.
انتهای پیام/.