نرخ طلاق در شهرستان‌های مازندران کاهش یافت

نرخ طلاق در شهرستان‌های مازندران کاهش یافت

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با تاکید بر اجرای برنامه‌های پیشگیرانه کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: نرخ طلاق در شهرستان‌های مازندران کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی‌رضا یونسی رستمی امروز در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی مازندران از اختصاص یک میلیارد و 200 میلیون تومان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در مازندران از سوی دولت خبر داد.

وی، استقرار نظم و امنیت اجتماعی را از دستاوردهای ارزشمند این نیروی خدوم دانست و افزود: در مازندران نیروی پر تلاش انتظامی خدمات شایان و قابل توجهی داشته و در کاهش بسیاری از جرائم نقش ارزنده ای ایفا کرده است.

یونسی با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌ها و اقدامات استان در حوزه کاهش و کنترل طلاق به نتیجه مطلوبی رسیده است، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید، یک میلیارد و 200 میلیون تومان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در مازندران در نظر گرفته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: از سال 70 تا 94 شاهد رشد فزآینده و شتابنده طلاق در استان بوده و نرخ متوسط طلاق در کشور 2.3 درصد در هزار نفر جمعیت و نرخ متوسط طلاق در مازندران 2.5 درصد در هزار نفر جمعیت در این مدت بوده است.

وی گفت: نرخ متوسط طلاق در شش ماهه نخست امسال در استان به 1.9 درصد در هزار نفر جمعیت رسیده و اکنون طلاق در 21 شهرستان مازندران کاهش یافته و در یک شهرستان نیز افزایشی نداشته است.

معاون استاندار مازندران افزود: استانداری ضمن حمایت کامل از اجرای طرح‌های مناسب و موثر در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی، اعتباراتی را نیز به طرح‌های یاد شده اختصاص داده است.

برخورد هوشمندانه با معضلات اجتماعی 

 سرهنگ پاسدار علی رضا باقری، معاون اجتماعی نیروی انتظامی مازندران نیز در این نشستگفت: هفته ناجا یکی از فرصت‌های به دست آمده برای ارائه محتوای آموزشی به جامعه هدف برای جلب مشارکت‌های مردمی و ارائه مطالب آموزشی به منظور ارتقا فرهنگ خود کنترلی در آحاد جامعه است.

وی با اشاره به ضرورت توجه به اولویت‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در اجرای طرح‌های پیشگیرانه، افزود: با شناخت جامعه هدف و ایجاد فرآیندهای لازم برای پرداختن به این موضوعات در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی که جامعه با آن مواجه است گام‌های موثری برداشته شد.

باقری با اشاره به آسیب‌های اجتماعی مبتلا به جامعه، برخی از آسیب‌ها از جمله اعتیاد، طلاق و بدحجابی را معضل اصلی جامعه اسلامی دانست و افزود: برای اینکه با این معضلات برخورد هوشمندانه ای صورت پذیرد، نیاز به همکاری و همگرایی بیش از پیش تمامی نخبگان علمی، دینی و فرهنگی و همراهی مردم در این زمینه است.

وی خاطرنشان کرد: پلیس استان در این فرصت به دست آمده با انتخاب و اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی با استفاده از شیوه‌های نوین کاهش آسیب‌های اجتماعی اقدام به تولید محتواهای آموزشی در قالب ویژه نامه ای با مضامین فرهنگی و آموزشی کرده است.

باقری از تهیه و توزیع 20 هزار ویژه‌نامه هفته ناجا در استان خبر داد و این اقدام را معرفی پلیس به مردم، ارائه نکات آموزشی و هشداری به منظور جلب مشارکت‌های مردم و ارتقا فرهنگ خودپایی و خود کنترلی در آحاد جامعه عنوان کرد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران با ابراز امیدواری از توجه آحاد جامعه به موضوع امنیت، آن را بستر و زیرساخت تمامی فعالیت‌های علمی ، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی در هر جامعه ای عنوان و تصریح کرد: نتیجه تعامل مردم با پلیس رسیدن به جامعه ای آرمانی عاری از هرگونه ناهنجاری‌های احتماعی با جوانانی پویا و بانشاط است.

در راستای اجرای بهینه برنامه‌های آسیب های اجتماعی و ارتقا سرمایه اجتماعی با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران، تفاهمنامه‌ای بین استانداری و فرمانده انتظامی استان و هفت دستگاه اجرایی منعقد شد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon