انتخابات دانش‌آموزی در ۲۵۰۰ آموزشگاه شهرستان‌های استان تهران برگزار شد

انتخابات دانش‌آموزی در 2500 آموزشگاه شهرستان‌های استان تهران برگزار شد

۹۸۴ هزار دانش‌آموز دختر و پسر نوبت صبح و عصر مدارس شهرستان‌های استان تهران در بیستمین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شهرستان‌های استان تهران، 984 هزار دانش‌آموز دختر و پسر نوبت صبح و عصر مدارس شهرستان‌های استان تهران به غیر از دانش‌آموزان پایه اول و دوم ابتدایی در بیستمین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی شرکت کردند.

42 هزار دانش آموز در 130 مدرسه قرچک در انتخابات شوراها شرکت کردند

روح‌اللّه فراهانی مسئول حراست آموزش و پرورش شهرستان قرچک با حضور در مدرسه علی‌بن موسی الرضا(ع) با تأکید بر نقش این انتخابات در کاهش آسیب‌های انتخابات در عرصه‌های مختلف اظهار داشت: اگر دانش‌آموزان با مفهوم رأی و انتخابات آشنا شوند و بدانند که رأی‌شان تأثیرگذار است، قطعاً آسیب‌های ناشی از ناآگاهی مردم پیش نمی‌آید.

وی با بیان اینکه شورای دانش‌آموزی در مدرسه نقش همراهی با مدیر مدرسه را ایفا می‌کند افزود: این شورا در مسائل مدرسه کمک‌یار هستند، پس نیاز است به این دانش‌آموزان بها داده شود و حتی در نشست‌های رسمی مدرسه نیز نقش آنان پررنگ‌تر شود.

مسئول حراست آموزش و پرورش قرچک خاطرنشان کرد: انتخابات شورای دانش‌آموزی فقط برگزاری انتخابات نیست؛ بلکه دانش‌آموزان باید اهداف والاتری داشته باشند چرا که انتخابات شورای دانش‌آموزی تمرین مسئولیت‌پذیری است و باید دانش آموزان را در فعالیت‌های مدرسه دخالت داد.

فراهانی تصریح کرد: انتخابات شورای دانش‌آموزی در شهرستان قرچک با حضور بیش از 42 هزار دانش آموز در 130 مدرسه در سطح شهرستان در دو نوبت صبح و عصر انجام می‌شود.

وی شورا و مشورت را زمینه‌ساز رشد تفکر و اندیشه دانست و افزود: انتخابات شوراهای دانش‌آموزی نوعی تمرین شرکت در انتخابات بزرگ است که با اندیشه‌گری می‌توان به تفکرهای مهّم دست یافت، و نقاط ضعف و قوت مدارس خود را پیدا و راه‌حل‌های مناسبی آن را پیدا کنند.

انتخابات شوراها تمرین دمکراسی برای دانش‌آموزان است

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نیز با حضور در مدرسه فضیلت شاهد ورامین، با اشاره به برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی در بیش از 2500 آموزشگاه شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: شورای دانش‌آموزی نوعی تمرین دمکراسی برای دانش‌آموزان است، که به نوعی نخستین حضور آنان برای شرکت در انتخابات محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی بیان کرد:‌ تحمل افکار دیگران و انتقادپذیری، برقراری نظم در آموزشگاه و کمک به آموزش از مهّم‌ترین اهداف در برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی است.

معاون مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران افزود: 5 رکن در مدرسه نگهبان و مجری امر آموزش هستند که چهار رکن آن شورای معلمان، شورای دانش‌آموزی، شورای انجمن اولیاء و مربیان و شورای مدرسه است که زیر نظر رکن پنجم که مدیریت مدرسه است، فعالیت می‌کنند.

هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از توانمندی دانش‌آموزان و بهره‌مندی از ظرفیت آن‌ها در حل مشکلات دانش‌آموزی از دیگر اهداف برگزاری این انتخابات است، همچنان که در جریان 8 سال جنگ تحمیلی نیز جوانان و نوجوانان ما از تمام توان خود برای مقابله با دشمن بهره گرفتند و جوان 20 ساله فرمانده لشکر می‌شود.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon