طرح‌های پشتیبان پرورش آبزیان در شهرک‌های شیلاتی استان بوشهر ایجاد می‌شود


طرح‌های پشتیبان پرورش آبزیان در شهرک‌های شیلاتی استان بوشهر ایجاد می‌شود

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح‌های مطالعاتی شهرک‌های کشاورزی و شیلاتی در استان بوشهر گفت: یکی از نیازهای پرورش آبزیان اجرای طرح‌های پشتیبان آنها است که این طرح‌ها در شهرک شیلاتی ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محسن شریفی‌شایگان صبح امروز در نشست بررسی روند اجرایی طرح‌های شهرک‌های کشاورزی در استان بوشهر با اشاره به نقش مهم این شهرک‌ها در توسعه صنایع فرآوری و بسته‌بندی اظهار داشت: استان بوشهر ظرفیت مهم در حوزه کشاورزی دارد که توسعه صنایع فرآوری می‌تواند زمینه افزایش ارزش افزوده محصولات برای ارائه در بازارهای داخلی و خارجی فراهم کند.

وی با اشاره به نقش مهم شهرک‌های کشاورزی در ایجاد اشتغال و افزایش صادرات بیان کرد: ایجاد این شهرک‌ها می‌تواند سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برای ایجاد اشتغال و افزایش صادرات محصولات کشاورزی را محقق کند که این مهم مورد توجه قرار دارد.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر، پرورش آبزیان را از دیگر ظرفیت‌های مهم استان بوشهر دانست و تاکید کرد: پرورش میگو و ماهی در قفس از طرح‌های پرورش آبزیان است که اکنون پروژه‌های مهمی افتتاح و وارد مدار تولید شده است.

شریفی‌شایگان با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های واحدهای پشتیبان در حوزه کشاورزی و آبزیان از اجرای طرح مطالعاتی شهرک‌های کشاورزی و شیلاتی خبرداد و تصریح کرد: مطالعات ایجاد شهرک‌های کشاورزی و شیلاتی در استان بوشهر اجرایی و انجام شد.

وی بیان کرد: مطالعات ایجاد شهرک‌های گلخانه‌ای و استعدادیابی و امکان سنجی اراضی پشتیبان طرح پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو برای ایجاد و توسعه شهرک کشاورزی و شیلاتی صورت گرفت.

وی،  با اشاره به اجرای طرح‌های مطالعاتی شهرک‌های کشاورزی و شیلاتی در استان بوشهر گفت: یکی از نیازهای پرورش آبزیان اجرای طرح‌های پشتیبان آنها است که این طرح‌ها در شهرک شیلاتی ایجاد می‌شود.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر تصویب 4 پهنه مستعد برای ایجاد شهرک‌های کشاورزی و شیلاتی در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و افزود: مطالعه 4 پهنه استان بوشهر به وسعت 433 هکتار زمین با پیش بینی 270 هکتار گلخانه در ستاد راهبری این استان در شهرستان‌های دشتستان، دیلم و دشتی انجام شده است.

شریفی‌شایگان با اشاره به تملک اراضی و  تامین و تخصیص آبهای سطحی و نامتعارف در شهرک‌های یاد شده بیان کرد: تامین برق، گاز و مجوز محیط زیست برای شهرک‌های مصوب، طراحی و تهیه سایت  100 هکتار به عنوان  طرح‌های مرحله  نخست این شهرک‌ها است.

وی، تملک 2 هزار و 600 هکتار از اراضی رودشور شمالی شهرستان گناوه برای ایجاد شهرکهای شیلاتی پرورش میگو ، پیگیری اجرای 70 هکتار شهرک پرورش میگو به صورت متراکم و فوق متراکم در حاشیه رود خانه مند، گزینش و شروع فرایند تملک 4 منطقه مستعد و حائز شرایط فنی اراضی پشتیبان طرح پرورش ماهی در قفس در شهرستان‌های تنگستان و دیر از دیگر برنامه‌های اجرای شده عنوان کرد.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: در راستای احیاء مجتمع‌های نیمه تمام، 2 هکتاراز مجتمع گلخانه‌ای چاهگاه  به مرحله اجرا رسیده و آغاز فرآیند واگذاری مجتمع گلخانه‌ای اشکالی به سرمایه گذار داخلی صورت گرفت است.

شریفی شایگان هدف از ایجاد شهرک‌های کشاورزی و شیلاتی را تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و برنامه های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی، استفاده بهینه از منابع آب و خاک برای انتقال کشت‌های پراکنده به کشت های متراکم، تکمیل زنجیره تولید، بهره برداری بهینه از بخش‌هایی که قبلا در آنها سرمایه گذاری کلان صورت گرفته است، استفاده بهینه از ظرفیت اراضی ساحلی استان و استفاده بهینه از حوزه آبرفت آبهای نامتعارف بیان کرد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon