نمای ساختمانها در سطح شهر قم اسلامیتر و هنرمندانهتر شود
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: نماهای ساختمانها در سطح شهر باید اسلامیتر و هنرمندانهتر شود و با ظواهر اسلامی مطابقت داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیتالله محمد یزدی ظهر امروز در دیدار با اعضای شورای شهر قم که در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به اینکه خوشبختانه اعضای شورای شهر قم با مبانی شرعی و قانونی آشنا هستند، اظهار داشت: از ظواهر روزمره قم اینگونه برمیآید که مجموعه شورای شهر و شهرداری در حال انجام خدمت هستند.
وی بابیان اینکه خدمت به شهر قم خدمت بهنظام و حاکمیت است، افزود: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از شهر مقدس قم برخاستهاند و پایهریزی نظام اسلامی از این شهر بوده، در نتیجه خدمترسانی به قم خدمت به نظام، حاکمیت و کل کشور به حساب میآید.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به ویژگیهای خاص شهر قم بیان کرد: حضور مراجع عظام تقلید در این شهر سبب ارتباط عامه مردم در سراسر کشور است، همچنین وجود حرم مطهر کریمه اهلبیت(س) و مسجد مقدس جمکران که از اماکن مقدس ما هستند سبب خاص شدن این شهر شده است.
آیتالله یزدی با بیان اینکه همکاری، همدلی و دوری از اختلافسلیقه و خدمت به مردم نکته بسیار مهمی است که در شورای شهر قم وجود دارد، تصریح کرد: مردم این کشور اهل این هستند که به آنها کمک و خدمت شود چراکه مردم در همه عرصهها حضور فعال داشته و با حضور خود حمایت از نظام را در حد اعلاء اعلام کردهاند.
وی با تأکید بر اینکه باید خدماتی که مجموعه شهری در حال انجام است مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: بهداشت شهر و توجه به مراکز بهداشتی ازجمله مسائلی است که کمتر به آن توجه میشود و تنها بهظاهر شهر توجه میشود.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به برخی مسائل فرهنگی شهر قم گفت: ظاهراً معروف شده که رانندگی در قم با رانندگی هیچ جایی قابل مقایسه نیست، گاهی مشاهده میشود که رانندگان خودرو و موتورسیکلت در قم اصلاً به قوانین راهنمایی و رانندگی توجه نمیکنند، در حالیکه باید این فرهنگ غلط تغییر پیدا کند و این مشکل حل شود.
آیتالله یزدی ادامه داد: گاهی بیتوجهی و عدم رعایت قوانین به یک فرهنگ تبدیل شده است، از اینرو با نصب تابلوها و احادیث توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی به یک فرهنگ و این عمل به یک فضیلت و کار اخلاقی تبدیل شود.
وی بابیان اینکه خدمات دولت به مردم بیشتر از مالیاتی است که مردم به دولت پرداخت میکنند، تصریح کرد: برخی از همه خدمات شهری استفاده میکنند و حتی اسراف میکنند، اما مالیاتی نیز به دولت پرداخت نمیکنند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: برخی تابلوها در سطح شهر مفاهیم درست و خوبی ندارد و باید در برخی فروشگاهها و غذاخوریها تعبیرات درست و سادهتری استفاده شود، همچنین نماهای ساختمانها باید اسلامیتر و هنرمندانهتر شود و با ظواهر اسلامی مطابقت داشته باشد.
انتهای پیام/