اعتبارات فعالیتهای مذهبی در چهارمحال و بختیاری محدود است
معاون تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: ضعف مدیران استانی در تامین اعتبارات فرهنگی منجر به رکود بخشی از فعالیتهای قرآنی شده است.
محمدرضا رستگار در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: متاسفانه هنوز به این باور نرسیدهاند که قرآن کریم زیر بنای رشد فرهنگی استان بوده و باید در اولویت نخست برنامههای فرهنگی قرار گیرد و متاسفانه هر سال اعتبارات بسیار ناچیزی به فعالیتهای قرآنی اختصاص پیدا میکند.
وی با بیان به اینکه قرآن لازمه حیات طیبه است، افزود: 20 درصد از اعتبارات بخش فرهنگی استان مربوط به حوزه قرآنی است ولی متاسفانه از همین مقدار نیز تاکنون اعتبار حمایتی صورت نگرفته است.
معاون تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: البته این ناچیز بودن بودجه اختصاص یافته شامل همه بخشهای فرهنگی بوده و تنها حوزه قرآنی با این کمبودها مواجه نیست.
رستگار با بیان اینکه اعتبارات ناچیز دولتی جوابگوی فعالیتها و برنامههای قرآنی نیست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر همت و غیرت خود اهالی قرآن است که بدون دل بستن به بودجه دولتی و با کمک یکدیگر و افراد خیر فعالیتها و برنامههای قرآنی را مدیریت میکنند که این موضوع بسیار باارزش بوده و سبب ترویج فرهنگ قرآنی در سطح کشور میشود.
وی تصریح کرد: وضعیت قرآنی کشور در مقایسه با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران پیشرفتهای بسیار زیادی داشته است ولی اگر بخواهیم ارزیابی دقیق و منصفانه داشته باشیم در تراز نظام جمهوری اسلامی نیست و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
معاون تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: هدف بلند مدت و راهبردی مقام عظمای ولایت توسعه کمی و کیفی در همه حوزههای قرآنی کشور بوده و لذا با همدلی و انسجام بین تمامی سازمانها، نهادها و متولیان امور قرآنی کشور این مهم انشاالله محقق میشود.
وی با اشاره به رویکرد مطلوب حمایتی و نظارتی سازمان دارالقرآن گفت: این سازمان برنامهمحور است که در بحث گزارشگیری و هم در برنامهریزی نظامند بوده و توفیقات رو به رشدی داشته است.
انتهای پیام/