ظرفیتهای معدنی طبقه دوم استان بوشهر شناسایی شود
استاندار بوشهر با تاکید بر سرعت بخشیدن بر اکتشافات معدنی استان بوشهر گفت: با توجه به ظرفیتهای معدنی استان بوشهر لازم است قالبیتهای معدنی طبقه دوم این استان شناسایی و استخراج شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند بعدازظهر امروز در نشست شورای معادن استان بوشهر با تاکید بر بازاریابی صادرات مواد معدنی استان بوشهر به کشورهای حوزه خلیج فارس اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر در حوزه تولید مواد معدنی مصالح ساختمانی برای افزایش صادرات این محصول به کشور قطر پیگیریهای لازم صورت بگیرد.
وی، با تاکید بر رفع موانع بخش معادن استان بوشهر گفت: مسائل و مشکلات بخش معدن استان بوشهر پس از بررسی در کارگروه تخصصی در شورای معادن استان بوشهر مطرح شود.
استاندار بوشهر معادن رودخانهای استان بوشهر را یکی از ظرفیتها دانست و با تاکید بر بررسی کارشناسی در این عرصه افزود: با توجه به ظرفیتهای معدنی استان بوشهر لازم است قابلیتهای معدنی طبقه دوم این استان شناسایی و استخراج شود.
گراوند با بیان اینکه باید تمامی مشکلات بخش معادن استان بوشهر بررسی شود، تاکید کرد: در نشست بعدی شورای معادن استان بوشهر گزارش کاملی از وضعیت ظرفیت و مشکلات معادن استان ارائه شود.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیز از فعال بودن 43 درصد معادن مصالح ساختمانی استان بوشهر خبرداد و تصریح کرد: 225 واحد معدنی طبقه یک مصالح ساختمانی در استان بوشهر وجود دارد که 131 معدن آن غیر فعال است.
حسن بحرینی افزود: با توجه به کاهش فعالیتهای عمرانی و ساختمانی، بخشی از معادن استان بوشهر از ظرفیت اسمی استفاده نمیکنند بهگونهای که ظرفیت تولید از معادن این استان کاهش یافته است.
وی، از اجرای طرح مطالعاتی اکتشاف مواد معدنی بیتومین، قیر طبیعی و فسفات خبرداد و بیان کرد: طرح مطالعاتی اکتشاف مواد معدنی طبقه 2 از اولویتهای برنامههای بخش معدن استان بوشهر است که در این راستا این طرح در شهرستانهای دشتی و دشتستان در حال اجراء است.
انتهای پیام/