گردشگری روستایی در رویداد "تبریز۲۰۱۸" تقویت می‌شود

گردشگری روستایی در رویداد "تبریز2018" تقویت می‌شود

قائم مقام میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی با اشاره به اعتبارات گردشگری روستایی، گفت: ۵۲ میلیارد تومان برای تقویت گردشگری روستایی در رویداد "تبریز۲۰۱۸" اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بناب احمد حمزه زاده عصر امروز در جلسه کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان بناب با اشاره به انتخاب تبریز به پایتختی جهان اسلام در میان کشورهای اسلامی، اظهار کرد: بحث پایتخت‌های گردشگری جهان اسلام بیشتر در مسائل فرهنگی و گردشگری متمرکز شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی گفت: انتخاب پایتخت گردشگری جهان اسلام، باعث ایجاد رقابت در میان شهرهای داخلی کشور بود که در میان 57 کشور، شهر تبریز به نمایندگی از ایران به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018 انتخاب شد.

وی افزود: تبریز 2018 در ابتدا همان ایران 2018 است که در این سال تبریز به عنوان نماینده کشور ایران انتخاب شده و هدف در انتخاب پایتخت جهان اسلام در اصل کشورهای اسلامی قصد دارند پایتخت گردشگری خود را در هر سال به دنیا معرفی کنند.

حمزه زاده با بیان اینکه اعتبار مناسبی به دبیرخانه تبریز 2018 این رویداد تخصیص داده نشده است، تصریح کرد: یکی از امتیازات مثبت ما این است که دولت این اجازه را داده است که 10 درصد اعتبارات هر بخش را می‌توانیم در بحث تبریز 2018 استفاده کنیم.

وی افزود: 160 رویداد برای تبریز 2018 معرفی شده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها جشنواره کباب بناب است.

حمزه زاده اذعان داشت: در جذب گردشگری آنچنان که باید، نتوانستیم موفق شویم چرا که صرفاً داشتن جاذبه‌های گردشگری علت بر جذب گردشگر نبوده بلکه جاذبه در مولفه‌های جذب گردشگر در رده چهارم قرار دارد.

وی افزود: ایجاد زیرساخت‌های گردشگری با اعتبارات فعلی دولت قابل انجام نیست و در کل دنیا بحث گردشگری بر مبنای کمک‌های دولت نبوده و بر حسب جذب و استفاده از سرمایه گذاران است.

حمزه زاده با اشاره به اعتبارات گردشگری روستایی، گفت: 52 میلیارد تومان از محل اعتبارات روستایی صرفا برای بحث گردشگری تخصیص یافته است تا گردشگری روستایی در رویداد "تبریز2018" تقویت شود.  

وی با بیان اینکه باید به روستاهای توتاخانه و صور بناب توجه ویژه‌ای صورت بگیرد، تصریح کرد: اگر بافت‌های روستایی توتاخانه و صور از بین برود جذابیت خود را از دست می‌دهند و ما باید در راستای حفظ بافت این روستاها تمام تلاش خود را انجام دهیم.

وی افزود: در شهرستان بناب ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد که می‌توانیم با استفاده از این ظرفیت‌ها گردشگران زیادی به این شهرستان جذب کنیم.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: برند و لوگویی به کباب بناب معرفی کنید و در تمامی مسائل خود از این لوگو و برند استفاده کنید.

این گزارش تسنیم حاکی از آن است که بهنام رحیم‌زاده رئیس میراث فرهنگی بناب نیز در این جلسه با اشاره به تغییرات و اصلاح موزه مردم شناسی جنوب سهند، اظهار کرد: اعتبار 350 میلیونی اصلاح موزه مردم شناسی جنوب سهند بناب یکی از مهمترین اعتبارات شهرستان بناب است و به زودی این موزه شکل و شمایل جدیدی به خود خواهد گرفت.

وی گفت: سد دوش یکی از جاذبه‌های گردشگری شهرستان بناب و یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها برای ورزش‌های آبی است که در بحث جذب گردشگر نیز از این سد استفاده خواهد شد.

رحیم‌زاده در پایان با بیان اینکه جوانان قدم‌های خوبی در بحث گردشگری در این شهرستان برمی‌دارند، تصریح کرد: گروه بناب 2018 در قالب سمن می‌تواند اقدام و در حوزه گردشگری قانوناً و مصوب فعالیت کند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon