فعالیت بیش از ۶ هزار واحد صنفی بدون جواز کسب در همدان

فعالیت بیش از 6 هزار واحد صنفی بدون جواز کسب در همدان

رئیس اتاق اصناف همدان از فعالیت بیش از ۶ هزار واحد صنفی بدون جواز کسب در همدان خبر داد و گفت: باید برای ساماندهی به بازار، پاسخگویی به مردم و صدور مجوزهای مورد نیاز آن‌ها اقدام کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، احمدگازرانی پیش از ظهر امروز در جلسه اتاق اصناف همدان با اشاره به اینکه در روزهای گذشته مردم خواسته‌ها و مطالبات به حقی داشتند که متأسفانه برخی از این شرایط سوءاستفاده کرده و دست به اغتشاش زدند، اظهار داشت: اصناف ازجمله ارکان نظام اسلامی هستند که در اغتشاشات اخیر خسارت سنگینی متوجه آن‌ها شد.

رئیس اتاق اصناف همدان بابیان اینکه می‌دانیم بیکاری و گرانی در جامعه وجود دارد و دشمنان نیز به دنبال نفوذ از این طریق هستند  تا به جامعه ما آسیب بزنند ابراز کرد: ما حرکت اغتشاشگران را تائید نمی‌کنیم و معتقدیم اگر خواسته‌ای داریم باید به‌صورت قانونی آن را مطالبه کنیم.

وی درباره بیشترین گلایه‌های مردم  از بازار همدان بیان کرد: رکود بازار، نبود نقدینگی، سد معبر و دست‌فروشی، مالیات، سخت بودن  مسیر اخذ جواز کسب و فعالیت برخی واحدهای صنفی بدون مجوز در بازار از مهم‌ترین گلایه‌های مردم است.

گازرانی از فعالیت بیش از 6 هزار واحد صنفی بدون جواز کسب در همدان خبر داد و گفت: حالا که قانون دست ما را در انجام کارها باز گذاشته است باید برای ساماندهی به بازار، پاسخگویی به مردم و صدور مجوزهای موردنیاز آن‌ها اقدام کنیم.

وی درباره مالیات بر ارزش‌افزوده که روزهای گذشته با واکنش صنف طلافروشان روبه‌رو شده بود گفت: در این بخش نیز طلافروشان اعلام کردند اگر این مشکل حل نشود مغازه‌ها را می‌بندند که البته در همدان مغازه‌ای بسته نشد و ما نیز انتظارات آن‌ها را به استاندار اعلام کردیم.

رئیس اتاق اصناف همدان افزود: با رایزنی‌های انجام‌شده اعلام گردید 9درصد مالیات بر ارزش‌افزوده به 3درصد کاهش‌یافته و پس‌از این  نیز تنها از سود فروش کالاها مالیات بر ارزش‌افزوده اخذ می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از فضای مجازی و راه اندری کسب‌وکار مجازی نیز اظهار داشت: باید تمام رسته‌ها از این ظرفیت استفاده کرده و با شرکت در کلاس‌های آموزش فروشگاه‌های مجازی به این عرصه ورود کنند تا بازار از دست اصناف خارج نشود.

گازرانی درباره راه‌اندازی فروشگاه‌های بزرگ و تعطیل شدن واحد صنفی کوچک ابراز کرد: خرید از این فروشگاه‌ها برای مردم به‌صرفه‌تر است بنابراین ما با راه‌اندازی فروشگاه‌های بزرگ توسط بازاریان همدانی می‌توانیم به احیا و حفظ فعالیت واحدهای صنفی کوچک نیز کمک کنیم.

وی ازجمله مشکلات موجود در همدان را دست‌فروشان و کهنه‌فروشان خیابان اکباتان دانست و گفت:  باوجوداینکه قرار است اجلاس گردشگری 2018 در همدان برگزار شود اما گویا مسئولان  استان در خواب هستند چراکه ما تبلیغات مناسبی برای این رویداد بزرگ در شهر مشاهده نمی‌کنیم.

رئیس اتاق اصناف همدان تصریح کرد: ما انتظار داشتیم مسئولان استان از اصناف همدان برای شرکت در این رویداد دعوت کرده و درباره تقاضاهای خود از ما و یا مسئولیت‌هایمان در این عرصه توضیح دهند.

وی افزود: اصناف همدان به‌صورت خودجوش اقدام به راه‌اندازی کارگروه گردشگری 2018 کرده است تا با شناسایی نیازهای همدان  اقدامات لازم را انجام دهد.

گازرانی تأکید کرد: ازآنجاکه صنوف پیشانی گردشگری  در هر استانی است تصمیم داریم با برنامه‌ریزی مناسب از ظرفیت تمام اصناف برای استفاده از ظرفیت این رویداد بزرگ استفاده کنیم.

 وی با اعلام اینکه اصناف برند همدان آمادگی دارند اسپانسرهای این رویداد عظیم باشند اظهار داشت: ازجمله نکاتی که باید در این عرصه موردتوجه قرار گیرد آموزش اصناف برای برخورد مناسب با گردشگران است.

رئیس اتاق اصناف همدان با تأکید بر اینکه اصناف همدان آمادگی دارند از صفرتا صد تبلیغات رویداد بزرگ همدان 2018 را بر عهده بگیرند تصریح کرد: متأسفانه شهر ما رهاشده است و مسئولینی که وظیفه‌دارند به موضوع سد معبر و دست‌فروشی ورود کنند مشغول انجام کارهای دیگر هستند.

وی گفت: مسئولان شهر باید دست‌فروشان پیاده راه‌هایی که برای ساخت آن‌ها هزینه‌های میلیاردی کرده‌اند را ساماندهی کرده و آن‌ها را شناسنامه‌دار کنند.

گازرانی درباره موضوع نصب اتیکت بر روی محصولات نیز عنوان کرد: نصب اتیکت قیمت برای تمام واحدهای صنفی  همدان لازم‌الاجرا است و اتحادیه‌ها باید برای اجرای درست این آیین‌نامه افرادی را به‌عنوان بازرس به اتاق اصناف معرفی کنند.

 انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon