فرودگاهی سرگردان در آسمان بروجرد؛ وعدههایی که ۱۸ ساله شد
وعده احداث فرودگاه بروجرد علیرغم گذشت ۱۸ سال اجرایی نشده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، راهاندازی فرودگاه بروجرد یکی از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان است که با وجود تصویب آن در مجلس ششم و گذشت 18 سال هنوز اجرایی نشده است؛ این فرودگاه که بنا است در شمال بروجرد و در درون منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان احداث شود میتواند با ایجاد بستر مناسب اقتصادی زمینه شکوفایی اقتصادی و توسعه همه جانبه این شهرستان را فراهم آورد.
تصویب طرح فرودگاه بروجرد در مجلس ششم
طرح فرودگاه بروجرد در دولت دهم و در دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور به تصویب رسید و سال 89 طی سفر معاون اول رئیس جمهور بنا شد عملیات اجرایی آن آغاز شود اما هم اکنون این فرودگاه با گذشت 18 سال همچنان درگیر و دار وعدهها است و وجود معارضات محلی برای تملک اراضی نیز به این تاخیر چند ساله دامن داد.
یکی از شهروندان بروجردی که ایجاد فرودگاه را گامی در راستای توسعه این شهرستان میداند، میگوید: اگر فرودگاه در شهرستان بروجرد راهاندازی شود سکوی پرتابی برای شهرستان است و حتی از لحاظ علمی حمل و نقل استادها راحتتر میشود.
شهروند دیگر نیز به لزوم راهاندازی فرودگاه در بروجرد تاکید میکند و میافزاید: فرودگاه به عنوان یکی از زیر ساختهای اساسی توسعه نقشی محوری در جذب سرمایه گذار دارد؛ اگر فرودگاه در بروجرد تاسیس شود حمل و نقل بیماران بحرانی به شهرستای برخوردارتر میشود.
تملک اراضی فرودگاه تا پایان امسال
علی کورانی فر فرماندار بروجرد در رابطه تملک اراضی برای ایجاد فرودگاه بروجرد میگوید: بنا شده قبل از پایان سال مابقی اراضی مورد نیاز این فرودگاه که حدود 180 هکتار است تملک شود و در اختیار مدیر مسئولی منطقه ویژه اقتصادی شهرستان بروجرد قرار گیرد تا به روش مشارکتی با بخش خصوصی و وزارت راه و شهرسازی کار شروع شود.
محمد رضا صفی خانی رئیس صنعت معدن تجارت لرستان نیز که به فراهم شدن مقدمات کار این فرودگاه اشاره دارد عنوان میکند: مراحل مقدماتی ایجاد این فرودگاه پیش رفته است به طوری که طرح را به شورای عالی مناطق آزاد دادند که شامل فرودگاه بروجرد، منطقه صنعتی و مناطقی است که در قالب منطقه ویژه اقتصادی میتواند دیده شود.
منابع اعتباری فرودگاه کم است
سید موسی خادمی استاندار لرستان نیز در بحث اعتبارات فرودگاه بروجرد میگوید: خوشبختانه ایجاد این فرودگاه در قانون مصوب شده و امسال ردیف اعتباری دارد اما منابع اعتباری اختصاص داده شده کم است.
وی می افزاید: باید توجه کنیم آنچه که قرار است از طریق دولت برای این فرودگاه پرداخت شود برای تملک اراضی است و براساس برنامهای که داریم احداث فرودگاه و سرمایه گذاری آن توسط بخش خصوصی انجام میشود.
استاندار لرستان عنوان میکند: امسال برای منابع ملی این فرودگاه تلاش میکنیم و اگر نتوانستیم از منابع استانی کمک میکنیم تا این تملک اراضی هرچه زودتر انجام شود از طرفی باید با سرمایه گذار برنامهای تنظیم کنیم تا براساس برنامه کار سرمایه گذاری انجام شود.
انتهای پیام/م