یزد|۴۰ درصد فعالیت پارک علم و فناوری در حوزه آی سی تی است
رئیس پارک علم و فناوری یزد با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ درصد فعالیت های این پارک در حوزه آی سی تی است، گفت: بیش از ۷۵۰ ساعت مشاوره در حوزه راه اندازی کسب و کارهای آی سی تی در یزد ارائه شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، داریوش پورسراجیان شامگاه دوشنبه در نشست شرکتها، استارتاپ ها و فعالان حوزه آی سی تی یزد با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: این پارک پس از اصفهان به عنوان دومین پارک علم و فناوری کشور در یزد شکل گرفت.
وی خاطرنشان کرد: بیش از 40 درصد فعالیت این پارک در حوزه آی سی تی است و تعامل ما با حوزه آی تی استان به حدی نزدیک و فشرده بوده که گاها به عنوان یک پارک صرفا تخصصی در حوزه آی سی تی دیده شدهایم.
رئیس پارک علم و فناوری یزد بیان کرد: مرکز توانمندسازی و تسهیل گری کسب و کار هم خوشبختانه با پیگیریهای صورت گرفته در فرودین امسال پروانه خود را اخذ کرد و اردیبهشت به بهرهبرداری رسید.
پورسراجیان ادامه داد: حضور در نمایشگاهها و نشستهای تخصصی، برگزاری نشست با متخصصان و مجربان حوزه آی سی تی استان از جمله فعالیتهای این مرکز در امسال بود.
وی از انجام بیش از 750 ساعت مشاوره در حوزه راه اندازی کسب و کارهای آی سی تی در استان یزد خبر داد و گفت: علاوه بر اطلاعرسانیهایی که از طریق فضای مجازی صورت گرفته، 24 طرح مشخص جهت دریافت تسهیلات معرفی شدند و 6 طرح در جذب سرمایهگذاریها و دو طرح هم از طریق برنامه تلویزیونی حرف حساب معرفی شدند.
رئیس پارک علم و فناوری استان یزد ادامه داد: بحث تامین بودجه یکی از مهمترین مواردی است که ما با آن روبرو هستیم و امیدواریم که بحث بودجه این پارک به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
پورسراجیان ادامه داد: با وجودی که گسترش فعالیتهای پارک در حوزه آی سی تی چالشهایی هم برای ما ایجاد کرده، باز هم در این زمینه فعالیتهای زیادی داشتیم.
77 شرکت دانش بنیان دارای گواهینامه در یزد فعالیت دارند
همچنین اکرم فداکار در این نشست با بیان اینکه استان یزد در حوزههای دانش بنیان شاخصهای قابل توجهی دارد گفت: سالانه ما حدود 800 فارغالتحصیل در حوزه آی سی تی در استان یزد داریم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد خاطرنشان کرد: در ارتباط با شرکتهای فعال در حوزه یارانه استان یزد هم ظرفیتهای بسیار زیادی در این استان وجود دارد به گونهای که هم اینک 500 شرکت عضو نظام صنفی یارانه یزد هستند.
وی افزود: 77 شرکت در استان یزد دارای گواهینامه دانش بنیان هستند و در این شاخص توانستیم به نسبت جمعیت رتبه سوم کشور و به صورت کلی رتبه ششم را از آن خود کنیم.
فداکار با اشاره به حمایتهای بسیار خوبی که در استان یزد از فعالیتهای این شرکتها صورت گرفته تصریح کرد: 38 مورد از این شرکتهای دانش بنیان در حوزه آی سی تی فعالیت میکنند که نزدیک به 50 درصد میشود و رقم بسیار خوبی است.
وی با تاکید بر اهمیت توجه به فعالیتهای دانشبنیان در استان یزد گفت: حدود 90 کسب و کار نوپا ذیل مرکز رشد آی سی تی یا شتاب دهندگان استان یزد در حال فعالیت هستند شناسایی شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد افزود: شرکتها و استارتاپها و فعالان حوزه آیسیتی میتوانند در تحقق حقوق شهروندی نقشآفرینی کنند به ویژه اینکه در استان یزد هم زمینههای لازم برای این موضوع وجود دارد.
فداکار خاطرنشان کرد: این ظرفیت در صورتی که به درستی مورد استفاده قرار گیرد قطعا گام بسیار بلندی در حوزه حقوق شهروندی در جامعه برداشته میشود و دستیابی به اهداف آن بسیار سریعتر میشود.
انتهای پیام/ ع