قم| ورود به کارهای فرهنگی یکی از مهمترین نیازهای جامعه امروز قم است
رئیس شورای شهر قم گفت: ورود به کارهای فرهنگی یکی از مهمترین نیازهای جامعه امروز است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، عبدالله جلالی در مراسم افتتاح نمایشخانه مردمی محراب که در مصلی قدس قم برگزار شد، اظهار داشت: انجام اقدامات و امور فرهنگی ازجمله مهمترین نیازهایی بوده که باید از ظرفیتهای اماکن مذهبی و فرهنگی موجود برای ورود به این عرصه نهایت استفاده را کرد.
رئیس شورای شهر قم با اشاره به برخی از مهمترین فعالیتهای فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمهجمعه قم گفت: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه قم گامهای بزرگی در زمینهٔ امور فرهنگی برداشته و اقدامات قابلتوجهی نیز در عرصههای فرهنگی و علمی در ماههای اخیر انجام داده است. مصلی قدس قم در زمینههای علمی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل به یکقطب بزرگ اجرایی در شهر قم شده که در ایام اربعین و در مناسبتهای دیگر نقش کارکردی خود را به درسته نشان داده است.
وی با اشاره به مسئله بارش برف و راهبندانهای ایجادشده در محورهای مواصلاتی شهر قم تأکید کرد: در مسئله راهبندان اخیر نیز مصلی قم خدمات بسیار ارزندهای در اسکان و رسیدگی به امور درراه ماندگان انجام داد.
رئیس شورای شهر قم با تأکید بر افتتاح نمایشخانه مردمی محراب و کارکردهای مثبت آن در جامعه ابراز کرد: افتتاح نمایشخانه مردمی محراب بسیار ارزنده است که نام آن نیز بسیار پرمعناست ورود به کارهای فرهنگی یکی از مهمترین نیازهای جامعه امروز است. جامعه امروز دچار بیماری فرهنگی در سه بعد شده بیماریهای اعتقادی، اخلاقی و رفتاری و معاشرتی بیماریهایی بوده که جامعه را دچار چالش کرده است.
وی خاطرنشان کرد: باید برای رفع بیماریهای موجود در جامعه اقداماتی صورت گیرد که مصلی قدس با ظرفیت عظیمی که در اختیار دارد بسیار تأثیرگذار میتواند باشد. ورود به موضوعات فرهنگ شهروندی یکی از مهمترین مسائلی بوده که شورای سیاستگذاری ائمه جمعه قم و مصلی قدس با توجه به ظرفیت مصلی باید در آنها ورود پیداکرده و اقداماتی در این زمینه انجام دهد.
جلالی خاطرنشان کرد: باید فرهنگ کتابخوانی در شهر قم نهادینه شود و تمام مساجد و مصلی های شهر قم لااقل هر هفته یکشب را صرفاً برای کتابخوانی اختصاص دهند که اگر این حرکت در قم بهدرستی مدیریت شود به فرهنگی عمومی در کل کشور تبدیل خواهد شد. باید فضای موجود در شهر را از مادی نگری به سمتوسوی معنویت خواهی و معنویتگرایی سوق داد که خیر و عاقبت همه در آن است.
انتهای پیام/ ز