شرایط مجلس برای کاهش مصرف دخانیات در سال ۹۷ مشخص شد+ جزئیات

شرایط مجلس برای کاهش مصرف دخانیات در سال 97 مشخص شد+ جزئیات

نمایندگان مجلس شورای اسلامی شرایطی برای کاهش مصرف دخانیات در سال ۹۷ مشخص کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز(یکشنبه، 29 بهمن) پارلمان و در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه 97، با اکثریت آراء، بند الحاقی یک به تبصره (6) این لایحه را تصویب کردند.

  • بیشتر  بخوانید:

سیگار گران می‌شود

در متن بند بندالحاقی یک تبصره (6) لایحه بودجه 97 آمده است: توزیع عوارض ارزش افزوده موضوع جزء(1) بند(ب) ماده(6) قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران در تهران و سایر شهرها با شرایط جمعیتی مشابه به نسبت جمعیتی شهر و روستا در شهرستان تهران، هشتادوهشت درصد (88%) نقاط شهری و دوازده درصد(12%) نقاط روستایی تعیین می‌گردد. تشخیص شرایط جمعیتی سایر شهرها با شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان است.

همچنین در بند الحاقی (2) تبصره (6) لایحه بودجه 97 آمده است: اسناد رسمی اعیان طلق منازل مسکونی و املاک اداری و تجاری در شهرها و روستاهایی که عرصه آنها موقوفه می‌باشد، همانند سایر اسناد رسمی در بانک‌ها و مؤسسات مالی اعتباری جهت اعطای تسهیلات و ضمانت بانکی همچنین ضمانت در محاکم دادگستری مورد قبول واقع می‌شود.

براساس این گزارش، در بند الحاقی(4) تبصره (6) لایحه بودجه 97 آمده است: صددرصد(100%) سود سهام صندوق بازنشستگی فولاد در شرکت دخانیات ایران حداکثر شش‌ ماه پس از سال مالی و پس از واریز به صندوق بازنشستگی فولاد صرف پرداخت حقوق و درمان بازنشستگان می‌شود.

این گزارش می‌افزاید، بهارستان‌نشینان در این جلسه، با اکثریت آراء، بند الحاقی (7) به تبصره (6) لایحه بودجه 97 را تصویب کردند که در متن آن آمده است: از ابتدای سال 1397، به قیمت خرده‌فروشی هر نخ سیگار تولید داخل با نشان ایرانی، هفتاد و پنج ریال، تولید مشترک دو پنجاه ریال، تولید داخل با نشان بین‌المللی دویست و پنجاه ریال و وارداتی، ششصد ریال به عنوان عوارض اضافه می‌گردد. وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است، مبالغ مزبور را از تولیدکنندگان و واردکنندگان حسب مورد اخذ و به حساب درآمد عمومی واریز کند. معادل درآمد حال از اجرای این بند پس از واریز به حساب درآمد عمومی، نزد خزانه‌داری کل کشور، در جهت کاهش مصرف دخانیات، پیشگیری و درمان بیماری‌های ناشی از آن، بازتوانی و درمان عوارض حاصل از مصرف و توسعه ورزش، در اختیار وزارتخانه‌های ورزش و جوانانبه میزان سی درصد، آموزش و پرورش به میزان بیست درصد و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزان پنجاه درصد، قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید...
بیشتر بخوانید...
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon