مخبردزفولی: به جریان پیشرفت علمی کشور نباید خللی وارد شود

مخبردزفولی: به جریان پیشرفت علمی کشور نباید خللی وارد شود

دبیرشورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: نباید به جریان پیشرفت علمی کشور خللی وارد شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز خبر شورایعالی انقلاب فرهنگی، صد و سومین جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

بیشتر بخوانید

مخبر دزفولی: موضوع تراریخته باید با نگاه علمی حل و فصل شود

 در ابتدای این جلسه و با توجه به مباحث مطرح شده در قانون بوجه 1397 اعضا بر لزوم حفظ شأن اساتید و اعضای هیئت علمی در مورد مالیات و پاداش پایان خدمت تأکید کردند.

مخبر دزفولی هم در این زمینه گفت: شورایعالی انقلاب فرهنگی با توجه به این موضوع و اثر آن بر وضعیت معیشتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در موضوع ورود کرده است و خوشبختانه اثراتی هم داشته است.

وی افزود: نباید به جریان پیشرفت علمی کشور خللی وارد شود و عدالت هم این است که یک متخصص دانشگاهی با رتبه بالای علمی بتواند از درآمد مناسبی برخوردار باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: یک نخبه دانشگاهی که با تلاش علمی خود برای کشور ارزش افزوده و ثروت تولید می‌کند، سرمایه کشور است و باید مورد تکریم قرار گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به پرداخت‌های کلان به اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در کشورهای منطقه گفت: سعی می‌کنیم تا این موضوع از طریق رایزنی با شورای محترم نگهبان حل شود.

در ادامه جلسه گزارشی از وضعیت کشورمان از منظر شاخص آسانی کسب و کار در منطقه غرب آسیا و جهان و همچنین وضعیت مستندات علمی منتشر شده در پایگاه‌های بین‌المللی علم سنجی ارائه شد و اعضا نظرات خود را در این زمینه‌‎ها ارائه کردند.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ادامه جلسه بررسی و تصویب بخش‌های باقیمانده «سند ملی زیست فناوری» در دستور کار قرار گرفت و مباحث مربوط به «زیست فناوری و محیط زیست» ذیل سرفصل‌هایی مانند تصفیه فاضلاب، حفاظت از پوشش جنگلی کشور، تثبیت شن های روان و مهار ریزگردها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مخبر دزفولی هم در این زمینه نیز گفت: از منظر نقش زیست فناوری در حفاظت از محیط زیست باید حفاظت از جنگل‌های بلوط دامنه زاگرس که 6 استان کشور را در بر گفته است، مد نظر قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به منابع آب کشور افزود: نقش زیست فناوری در حوزه آب‌های شور و شیرین هم باید در این سند منظور شود.

در ادامه جلسه 103 ستاد راهبرد اجرای نقشه جامع علمی کشور و در بخش مربوط به حمایت از کسب و کار در حوزه زیست فناوری و گسترش آموزش و پژوهش در این حوزه هم بخش‌هایی از «سند ملی زیست فناوری» به تصویب رسید.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران