زاهدان| ۳۶۰۰ حاشیهنشین در سیستان و بلوچستان مهارتهای فنی و حرفهای را کسب کردند
سرپرست ادارهکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان گفت: ۳۶۰۰ نفر در مناطق حاشیهنشین استان در سال گذشته از دورههای آموزشی مهارتهای فنی و حرفهای بهرهمند شدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، بهنقل از روابطعمومی ادارهکل فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان، مهرداد جهاندیده اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 573 هزار نفر- ساعت آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای در سکونتگاههای غیررسمی سیستان و بلوچستان به ساکنان حاشیه شهرها باهدف مهارتآموزی برای ایجاد اشتغال پایدار در بین ساکنان این مناطق ارائه شد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان افزود: تعهدات آموزشی ما در حاشیه شهر بالغبر4 صد هزار نفر ساعت بوده است که باهمت مربیان در این مناطق از میزان تعهد فراتر رفتهایم همچنین از مجموع 3 هزار و 633 نفر دوره آموزشی تعداد 3 هزار و 387 نفر را خانمها و تعداد 246 نفر آن را آقایان تشکیل دادند.
وی با اشاره به رشتهها و حرفههای آموزش دادهشده در حاشیه شهر خاطرنشان کرد: تراش سنگهای قیمتی، تهیه ترشی و شوری، فرآوری و بستهبندی دمنوشهای طبیعی و خشککردن و بستهبندی میوه و سبزی ازجمله رشتههای بازار محور و زودبازده در این مناطق است.
جهاندیده اظهار داشت: توانمندسازی و ایجاد امکانات در روستاها یکی از عوامل تأثیرگذار در جلوگیری از مهاجرت به شهرها است که پیشازاین به دلیل عدم وجود سند راهبردی به این موضوع به جد پرداخته نشده بود.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان بهبود شاخصهای زندگی در مناطق حاشیهای را منوط به توانمندسازی مهارتی ساکنان این مناطق دانست و گفت: برای حل مشکلات ساکنان سکونتگاههای غیررسمی ضرورت دارد اشتغال را در اولویت قرار داده و پس از مهارتآموزی و توانمندسازی به سمت بازاریابی برای فروش محصولات تولیدی آنها گام برداشت.
وی اظهار داشت: آموزش مهارت و فنی و حرفهای میتواند در رشد اقتصادی و تولیدات ملی، گسترش آموزشهای عدالت محور، افزاش بهرهوری و تولید، کاهش هزینههای تولید، رفاه اجتماعی و امید به زندگی در بین جوانان راهگشا باشد.
انتهای پیام/ ز