بیرجند| ظرفیت‌های خراسان جنوبی زمینه‌ای برای پرورش استعدادهای نهفته قرآنی است


بیرجند| ظرفیت‌های خراسان جنوبی زمینه‌ای برای پرورش استعدادهای نهفته قرآنی است

دبیر ستاد اجرایی طرح ملی الگوی تلاوت قرآن کریم کشور گفت: از ظرفیت‌های قرآنی خراسان جنوبی برای پرورش و تربیت قاریان نوجوان و جوان بهره گرفته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین مقدم‌کیا صبح امروز در نشست توجیهی طرح ملی الگوی تلاوت خراسان جنوبی در بیرجند افزود: طرح ملی الگوی تلاوت قرآن کریم به دنبال بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها با همکاری آموزش و پرورش خراسان جنوبی و شهرستان‌های تابعه  است.

وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از ظرفیت‌های قرآنی زیادی برخوردار است اظهار داشت: طرح ملی الگوی تلاوت قرآن کریم به دنبال شناسایی، تربیت و هدایت علاقه‌مندان به قرائت‌های معنا گرا و اثر گذار است.

دبیر ستاد اجرایی طرح ملی الگوی تلاوت قرآن کریم کشور گفت: نگرش ستاد اجرایی بومی‌سازی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان‌ها در استعدادیابی و کیفیت بخشی است.

وی افزود: طرح ملی الگوی تلاوت افزایش شمار قاریان را پیگیری می‌کند و به دنبال موازی کاری نیست.

مقدم‌کیا گفت: در اجرای طرح ملی الگوی تلاوت در خراسان جنوبی دانش آموز علاقه‌مند باید در سال اول در بیرجند، در سال بعد در استان و سال آخر در کشور چهره قرآنی شود.

دبیر ستاد اجرایی طرح ملی الگوی تلاوت قرآن کریم کشور افزود: انگیزه، نظم، تمرین و همراهی اعضای خانواده از جمله اصولی است که در موفقیت قرآنی دانش آموز علاقه‌مند موثر است.

مقدم‌کیا تاکید کرد: ایمان و تقوای مردم خراسان جنوبی زبانزد عام و خاص است و خانواده‌ها نقش مهمی در ارتقا شاخص‌های قرآنی دارند.

رئیس اداره قرآن و عترت، نماز اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: از ظرفیت آموزش و پرورش برای شناسایی استعدادهای نهفته قرآنی در بین دانش‌آموزان خوش ذوق این استان بهره گرفته می‌شود.

حجت‌الاسلام سید علی حسینی افزود: طرح ملی الگوی تلاوت قرآن کریم طرح کاملی در راستای تربیت نسل نوجوان و جوان در بخش قرائت است.

وی اظهار داشت: مدیران و مربیان دست‌اندرکار برای موفقیت این طرح در خراسان جنوبی تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon