برنامه جامع شناسایی و مهار کانونهای آلایندگی تا پایان خردادماه تدوین می شود/برنامه ریزی برای تخصیص حقابه تالاب بندعلیخان


برنامه جامع شناسایی و مهار کانونهای آلایندگی تا پایان خردادماه تدوین می شود/برنامه ریزی برای تخصیص حقابه تالاب بندعلیخان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه دستگاه های مختلف موظف به همکاری در کنترل ریزگردها هستند،گفت: برنامه جامع شناسایی و مهار کانون های آلایندگی تا پایان خرداد تدوین وی شود.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ کیومرث کلانتری در نخستین نشست کارگر‌وه آلودگی هوا در سال 97 اظهار کرد: موضوع وارونگی هوا جزء لاینفک همه کلان شهرها در فصول سرد سال بوده و به همین جهت محور مباحث سال گذشته کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران مربوط به کانون های آلودگی هوای انسان ساخت بود.

وی افزود: آنچه که در کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران پیگیری می شود هم آلاینده های طبیعی و هم آلاینده های انسان ساخت است.
 
مدیر کل محیط زیست استان تهران تصریح کرد: بر همین اساس در سال جدید با توجه به مشکل کم آبی و کاهش نزولات و خشکسالی در استان ، موضوع کانونهای ایجاد گرد و غبار در جنوب،جنوب غرب و جنوب شرق استان مورد بررسی کارگروه قرار گرفت و مقرر شد در خصوص پیشگیری و مهار و کنترل کانونهای ریزگرد در استان تهران دستگاههای اجرایی اقداماتی را به انجام برسانند.

کلانتری اظهار کرد: در این جلسه امروز نیز  مقرر شد برنامه جامع شناسایی و مهار کانونهای آلایندگی تا پایان خردادماه توسط دبیرخانه با همکاری دستگاههای اجرایی تدوین و در شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران جهت تصویب و اختصاص اعتبارات لازم از محل قانونی ، مطرح شود.

وی با بیان اینکه بررسی موضوع حقابه تالاب بندعلیخان توسط دستگاههای ذیربط ظرف مدت 10 روز از دیگر مصوبات این جلسه بود، گفت: با توجه به کاهش نزولات و کاهش ذخایر آب موجود در پشت سدها مقرر شد حقابه این تالاب به منظور ایجاد رطوبت منطقه و ممانعت از فعال شدن کانون جدید گرد و غبار در جنوب تهران، در حد امکان تخصیص داده شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه جلسات کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران هر دوهفته یکبار به ریاست استاندار تهران تشکیل و در ابتدای جلسه گزارشی از اقدامات دستگاههای ذیربط در خصوص مهار ریزگردها در جنوب و جنوب شرق تهران ارائه خواهد شد، افزود: همچنین مقرر شد دستگاههای ذیربط مکانیسم تخصیص اعتبار جهت مقابله با گرد و غبار و پیشگیری از فعالیت این کانونها را در دستگاههای ملی خود پیگیری کرده و نتیجه را به دبیرخانه اعلام نمایند.

کلانتری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه برای مقابله با پدیده ریزگردها بر اساس مصوبه سال 95 هئیت وزیران و قانون هوای پاک سال 96 ،تکلیف همه دستگاهها در سطح ملی و استانی مشخص است، اظهار کرد: آنچه که ما در سال 97 پیگیری خواهیم کرد این است که دستگاههای ذیربط وظایف قانونی خود را در خصوص مهار ریزگردها انجام دهند.
انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران