خرم آباد|مراکز رشد و فناوری در تمام دانشگاه‌های علمی- کاربردی کشور راه‌اندازی می‌شود


خرم آباد|مراکز رشد و فناوری در تمام دانشگاه‌های علمی- کاربردی کشور راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه یکی از اهداف دانشگاه ایجاد مراکز نوآوری و رشد است گفت: مجوز ۱۰ مرکز کارآفرینی صادر شده و هدف ما این است که هیچ دانشگاهی فاقد مرکز رشد و فناوری نباشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمدحسین امید شامگاه سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که در سالن جلسات دانشگاه علمی کاربردی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار داشت: در سال تحصیلی 96-97 برنامه‌هایی را در چند حوزه دنبال کردیم که اولین موضوع آن توسعه کیفی و ارائه آموزش‌های مهارتی است که در حال ارتقا است.

وی بابیان اینکه توسعه ماموریت‌گرایی در مهر ماه و بهمن 96 دنبال شد که قدم آخر آن در مهر ماه سال 97 اجرا خواهد شد، افزود: برنامه دیگر ساماندهی مراکز علمی کاربردی و تسطیح برنامه‌ها است، امروز بالغ بر 90 درصد مراکز علمی کاربردی غیردولتی مراحل اولیه را انجام داده و تصویب آن در دستور کار دانشگاه قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: در زمینه تثبیت روسای این دانشگاه نیز کارها به خوبی پیش رفته و آیین‌نامه مربوط به انتصابات روسای دانشگاه‌ها دنبال خواهد شد؛ بعد از گذشت 25 سال از عمر این دانشگاه بالاخره فراخوان سراسری جذب مدرس در سراسر کشور به صورت سراسری انجام شده و براساس آن 9 هزار نفر مدرس جدید در کشور فعالیت خود را آغاز کرده است که جذب این مدرسین از طریق ارزیابی قانونی و به صورت شفاف صورت گرفته است.

وی بیان کرد: یکی از اهداف دانشگاه ایجاد مراکز نوآوری و رشد بود که سرعت گرفته است و در این راستا نیز طی روز گذشته مجوز 10 مرکز کارآفرینی امضا شد که ارتقا آن در کل کشور به همت استان‌ها بستگی دارد و هدف بعدی ما این است که هیچ دانشگاهی فاقد مرکز رشد و فناوری نباشد.

امید در راستای غیرفعال شدن برخی مراکز تصریح کرد: مراکز علمی وابسته به دستگاه‌های اجرایی که انحصاری بودند دیگر‌پذیرش ندارند و یا به بخش غیردولتی اختصاص یافته است؛ لرستان توسعه گردشگری در نظر گرفته شده است که در این راستا دوره‌های گردشگری را در مراکز خواهیم داشت اگرچه در سایر حوزه‌ها نیز برنامه‌ها تدوام خواهد یافت اما به دلیل تصمیم استان در توسعه گردشگری در این زمینه برنامه‌های بیشتری انجام خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه اعتقاد داریم آموزش‌های مهارتی سبب اشتغال پایدار و توسعه کیفیت محصولات تولید داخل خواهد شد خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال لازم است از وجود کسانی که آموزش دیده هستند استفاده کرد تا بتوانیم شاهد ارتقا کیفیت محصولات تولید داخل باشیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: در دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی حدود 800 رشته تحصیلی و تخصصی در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته فعال است که با توجه به ظرفیت بالای پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف اما این ظرفیت‌ها پر نشده و در کشور حدود 400 هزار دانشجو داریم.

امید بابیان اینکه در دوره‌ای که آموزش کشور توسعه کمی داشته است ما نیز از مأموریت خود دور افتادیم اظهار داشت: در کمتر از پنج سال تعداد مراکز ما به 400 درصد افزایش یافت و از تعداد 400 مرکز با رشد چهار برابری به هزار و 200 مرکز تبدیل شد اما در سال‌های اخیر تعداد این مراکز را به 800 کاهش دادیم و مراکزی که کیفیت لازم و یا آمادگی برای ارتقا کیفیت وجود نداشت، از چرخه خارج شدند.

انتهای پیام/م

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon