بجنورد| باید ارتباط تنگاتنگی بین حوزه و آموزش و پرورش برقرار شود


بجنورد| باید ارتباط تنگاتنگی بین حوزه و آموزش و پرورش برقرار شود

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: بعد از انقلاب اسلامی٬ فرصت طلایی برای وحدت بین دو حوزه آموزش و پرورش و حوزه علمیه فراهم شده و باید ارتباط تنگاتنگی بین حوزه و آموزش و پرورش برقرار شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی امروز در نشست تخصصی اعضای کمیته همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش استان خراسان شمالی اظهار داشت: پیوند روحانیت و آموزش و پرورش باعث ارائه راهکارهای زیادی در نظام تعلیم و تربیت می‌گردد.

وی افزود: آموزش و پرورش و روحانیت یک روح در دو جسم، ولی با یک هدف مشترک است که با هدف تربیت و کادر سازی انسان‌های متدین برای نظام جمهوری اسلامی ایران گام بر می‌دارند.

امام جمعه بجنورد تاکید کرد: بعد از انقلاب٬ فرصت طلایی برای وحدت بین دو حوزه آموزش و پرورش و حوزه علمیه فراهم شده و باید ارتباط تنگاتنگی بین حوزه و آموزش و پرورش برقرار شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نزدیکی بین دو حوزه باعث هدایت نسل آینده می‌شود، گفت: از این فرصت الهی استفاده کنید که یقینا نزدیکی دو حوزه و منافع آن‌ها باعث هدایت نسل آینده می‌شود.

یعقوبی بیان کرد: حوزه علمیه و آموزش و پرورش باید روی مشترکاتی که دارند تاکید کنند و رسالت‌های خود را حفظ کنند. دشمنان انقلاب تورهای نامرئی خود را برای فرزندان شما پهن کرده‌اند. باید برای تحقق پیدا نکردن اهداف دشمنان دنبال راهکار باشید.

وی ادامه داد: حق الزحمه طلبه‌ها در آموزش و پرورش باید پرداخت شود. حتی اگر آن‌ها نگویند شما حواستان به این موضوع باشد. ما جمع شدیم به مسائل کلان تر فکر کنیم و با ارائه راهکارها طرح نو بسازیم.

یعقوبی تصریح کرد: برای جوان ها الگو باشید تا غفلت و جهالت٬ جوان‌ها را هدایت و تبدیل به جوان انقلابی کند. سالن های ورزشی را در مدارس دو منظوره بسازید تا نماز هم در آن خوانده شود.

امام جمعه بجنورد با اشاره به آسیب‌های اجتماعی در مدارس گفت: وضعیت حجاب و آرایش دختران در مدارس نامناسب شده است. دختران را با امر به معروف و نهی از منکر به سمت حجاب ببرید تا حریم و حرمت مدرسه حفظ شود.

یعقوبی در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت و پرورش در مدارس باید اسلامی گردد تا  با همکاری علمی و عملی صورت گرفته برای دانش‌آموزان قابل لمس باشد. خروجی این نشست ها شامل راهبرد‌های عملیاتی و کاربردی جهت پیشرفت استان است.

محمود اسدی رئیس آموزش و پرورش بجنورد نیز در این نشست اظهار داشت: اعزام 85 مبلغ مناسبتی با حضور 4250 دانش آموزان در مدارس، برگزاری 45 جلسه با والدین دانش آموزان با حضور 2250 خانواده، حضور بیش از 5000 دانش آموز در نماز جمعه، 3 دیدار با بیش از 350 نفر دانش آموز با علمای استان، برگزاری جشن تکلیف متمرکز در تمام مدارس ابتدایی از اقدامات حوزه و آموزش پرورش در استان است.

وی افزود: فضاهای نمازخانه‌های مدارس نامناسب است. هزینه حق القدم روحانیون بسیار کم است که باعث عدم رغبت حضور روحانیون در آموزش و پرورش می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش بجنورد گفت: نمازخانه مدارس در شان دانش آموزان نیست که باید وقف خیرین رابه تجهیز و ساخت نمازخانه‌ها  هدایت کنیم.

عدم اعتبار برای ساخت نمازخانه مدارس

براتعلی حاتمی مدیرکل آموزش و پرورش نیز در این نشست اظهار داشت: تعداد دانش آموزان متقاضی به رشته‌های حوزه علمیه در استان خراسان شمالی افزایش پیدا کرده است که باعث منشا خیر و برکت در استان خواهد شد.

وی افزود: 64 نمازخانه در مدارس از اعتبارات سفر رهبری به استان خراسان شمالی تخصیص یافته بود ولی به خاطر گران شدن مصالح وکافی نبودن هزینه اعتبارات٬ تکمیل نشده است و نیاز به توجه دارد.

وی افزود: 242 مبلغ مذهبی در مدارس خراسان شمالی مشغول به تعلیم و تربیت هستند که 960 نفر از آنها غیر روحانی است.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon