مرکزی| تکمیل کنارگذر ساوه نیازمند تخصیص اعتبار است
نماینده مردم ساوه وزرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل کنارگذر ساوه به منظور ممنوعیت ورود کامیون به داخل شهر نیازمند تخصیص اعتبار است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، محمدرضا منصوری پیش از ظهر امروز در جریان بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از کنارگذر درحال احداث ساوه در جمع خبرنگاران با اشاره بر ضرورت تکمیل کنارگذر ساوه اظهار داشت: به منظور تحقق آرزوی دیرینه مردم مبنی بر تکمیل کنارگذر ساوه، همکاری وزارت راه و شهرسازی برای تسریع این اقدام ضروری بوده و امیدواریم قبل از فرارسیدن فصل سرما بخش قابل توجهی از این پروژه اجرایی شود و هرچه سریعتر زیر بار ترافیکی برود.
وی افزود: تکمیل کنارگذر ساوه به منظور ممنوعیت ورود کامیون به داخل شهر،کاهش آلودگی،کاهش ترافیک و جلوگیری از تخریب زیرساختهای شهر ناشی از تردد کامیونها بوده است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اجرای کنارگذر ساوه به صورت بتنی بهعنوان طرح پایلوت کشوری و به منظور صرفهجویی در هزینه زیرسازی و آسفالت و همین طور دوام بیشتر آن اجرا شده و حدود 5 هزار تن بتن برای اجرای سه کیلومتر از یک باند این طرح نیاز بود که قرار شد تامین شود.
منصوری بیان کرد: با وجود محدودیت منابع مالی ولی خوشبختانه سرعت اجرای این پروژه رضایت بخش بوده که امیدواریم با تخصیص اعتبار هرچه سریعتر شاهد بهرهبرداری از این پروژه باشیم.
وی ادامه داد: با احداث باند دوم این کنارگذر مسیر دسترسی به ایستگاه راهآهن ساوه هم از این محور بوده که نقش مهمی در سهولت تردد مردم تا ایستگاه راهآهن دارد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حدود 17 میلیارد تومان برای اجرای پروژه کنارگذر ساوه تخصیص یافته که به طور قطع با تخصیص این میزان بودجه هرچه سریعتر به بهرهبرداری این پروژه میرسیم.
منصوری اضافه کرد: با توجه به این که ساوه شاهراه اصلی کشور است، بهسازی و بهبود محورهای ارتباطی آن سبب سهولت و ایمنی در تردد و کاهش تلفات جادهای در حوزههای ارتباطی این منطقه میشود، در این راستا اختصاص قیر برای تعریض و بهسازی برخی از محورهای شهرستان نظیر ساوه به غرقآباد و ساوه به مامونیه از برنامههای در دست اقدام است.
وی افزود: با وجود این که ساوه و زرندیه از لحاظ وسعت، شهرستانهای اول و دوم استان با حدود 400 روستا بوده و نیازمند توجه بیشتر هستند، اما متاسفانه در سالهای گذشته به حوزههای ارتباطی ساوه و زرندیه کمتر توجه شده است.
انتهای پیام/ ع