اردبیل| رقابت دانشجویان اردبیلی در جشنواره ملی حرکت به خط پایان رسید


اردبیل| رقابت دانشجویان اردبیلی در جشنواره ملی حرکت به خط پایان رسید

رقابت دانشجویان اردبیلی در مرحله دانشگاهی یازدهمین جشنواره ملی حرکت پس از سه روز تلاش در دانشگاه محقق اردبیلی به خط پایان رسید و برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، رقابت دانشجویان اردبیلی در مرحله دانشگاهی یازدهمین جشنواره ملی حرکت  پس از سه روز تلاش در دانشگاه محقق اردبیلی به خط پایان رسید و برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شدند.

کسب 45 مقام بین‌المللی و ملی توسط انجمن‌های علمی دانشگاهی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم اختتامیه مرحله دانشگاهی یازدهمین جشنواره ملی حرکت با تاکید بر تاثیر مثبت برگزاری این جشنواره در دانشگاه اظهار داشت: اثربخشی این جشنواره در سطح دانشگاه بسیار خوب و مطلوب ارزیابی می‌شود.

عباس فنی‌اصل افزود: در طی سه سال اخیر و به ویژه از ابتدای سال 94 علاوه بر کسب 45 مقام در سطوح بین‌المللی، ملی و منطقه‌ای توسط انجمن‌های علمی دانشگاه، هفت مقام ملی نیز در دوره های مختلف جشنواره ملی حرکت توسط انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی کسب شده است.

وی بیان کرد: با نگاه علمی ارزشی که در معاونت فرهنگی و دانشجویی وجود دارد علاوه بر تنوع رویکرد برنامه‌ای انجمن‌های علمی دانشگاه، توجه ویژه‌ای به برنامه‌های این انجمن‌ها که در واقع اعتبار بخش فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه است، صورت می‌گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: امیدواریم در مرحله ملی جشنواره ملی حرکت، انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی مثل سال‌ های قبل درخشش خوبی داشته باشند.

بازدید 5000 نفر از غرفه‌های برگزاری جشنواره ملی حرکت اردبیل

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این جشنواره اظهار کرد: بیش از پنج هزار نفر در طی سه روز برگزاری جشنواره از غرفه‌ها بازدید کرده‌اند که از شاخص‌های کیفی استخراج شده در این جشنواره می‌توان به نرخ مشارکت، نرخ بازدید و نرخ رضایتمندی اشاره کرد.

فرشاد کیوان بهجو تصریح کرد: نرخ مشارکت بالای 90 درصد، نرخ رضایتمندی بالای 85 درصد و نرخ بازدید 208 نفر در هر ساعت به دست آمده است که در نوع خود نشان از موفق و موثر بودن این جشنواره دارد.

وی گفت: شاخص‌های کمی و کیفی استخراج شده از فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشگاه، طی سه سال اخیر به روشنی و به وضوح گویای توسعه کیفی و رشد کمی این انجمن‌ها است که تلاش و جدیت بر تقویت فعالیت‌های این تشکل‌هاست.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی بیان کرد: باید تلاش کنیم تا در دو نیمسال پیش رو دستاوردها و خلاقیت‌های انجمن های علمی دانشگاه محقق اردبیلی به طور محسوس و معنی‌داری افزایش یابد.

کیوان بهجو افزود: در رویکرد جدید موجود در دانشگاه‌ها، رویکرد دانشگاه اجتماع محور مطرح است که در این راستا انجمن‌های علمی دانشگاه باید بتوانند در حل مسائلی مثل مسائل محیط زیستی، اقتصادی، هنری، ادبی و غیره در سطح استان نقشی موثر ایفا کنند.

معرفی غرفه‌های برتر جشنواره

رئیس اداره انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این جشنواره گفت: به منظور حفظ عدالت در داوری غرفه‌های موجود در جشنواره از هر دانشکده یک نفر از اعضای هیئت علمی به عنوان داور انتخاب شد.

میترا اجودی مقدم افزود: پس از بررسی غرفه‌ها و نمره‌دهی با توجه به شاخص‌های معرفی شده برای ارزیابی غرفه‌ها، غرفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی به عنوان غرفه برتر، غرفه دانشکده علوم به عنوان غرفه شایسته تقدیر و غرفه دانشکده فناوری‌های نوین نمین نیز به عنوان غرفه شایسته تقدیر از نظر دستاورد معرفی شد.

وی بیان کرد: خوشبختانه با همکاری ومشارکت انجمن‌های علمی و مسئولان دانشگاه شاهد برگزاری شایسته ومنظم این دوره از جشنواره در دانشگاه بودیم که امیدواریم شاهد درخشش منتخبان در جشنواره ملی نیز باشیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon