هفتادمین نکبت و تهدیدات ۲۰ گانه صهیونیسم-۷: آیا فروپاشی اسرائیل نزدیک است؟
مجموعه تهدیدهای ۲۰ گانه فراروی رژیم صهیونیستی بسیاری از تحلیلگران صهیونیست و غیر صهیونیست را به این اعتقاد رسانده که فروپاشی این رژیم طی دهههای آینده امری گریزناپذیر است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، موجودیت رژیم صهیونیستی از 70 سال پیش تاکنون مبتنی بر تروریسم و خشونت و جنایت و قتل و غارت و تخریب شهرها و روستاهای فلسطینی و ارتکاب جنایتهای انسانی ضد ملت فلسطین بوده است. رویکردها و افکار افراطگرایانه رژیمصهیونیستی همواره حق و عدالت و اخلاق را زیر سوال میبرد و موسسات نظامی این رژیم از شبه نظامیان تروریست هاگاناه و اتسل و اشتیرن گرفته تا ارتش کنونی و سازمانهای جاسوسی اسرائیل و سردمداران سیاسی رژیم صهیونیستی از هیچ اقدام غیر انسانی و جنایتکارانه برای رسیدن به اهداف سلطه طلبانه خود در منطقه دریغ نمیکنند.
افتتاح سفارت آمریکا در قدس اشغالی که به تازگی با کشتار دهها تن از فلسطینیها و مجروح شدن هزاران تن دیگر همراه بود، سند رسمی مشارکت آمریکا و سکوت خفتبار و توطئهآمیز رژیم های مرتجع عربی در جنایتهای هفتاد ساله رژیم صهیونیستی به شمار میرود. در این مجموعه مقالات، علاوه بر بررسی عوامل وجهه تاریک و منفور رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان، با عوامل تهدید موجودیتی رژیم صهیونیستی آشنا میشویم که بسیاری از متفکران جهان را واداشته تا از ایده فروپاشی اسرائیل سخن بگویند.
ه: تهدیدات زیست محیطی امنیت رژیم صهیونیستی:
مسائل زیست محیطی فراوانی بر امنیت رژیم صهیونیستی تاثیرگذار است. از جمله این مورد میتوان به پروندههایی نظیر آلودگی هوا، گرم شدن کره زمین و غیره اشاره کرد. اما تهدیدی که جزوی از تهدیدات موجودیتی اسرائیل به شمار می رود، کمبود منابع آبی است. رژیم صهیونیستی در حال حاضر تمام تلاش خود را برای دستاندازی به منابع آبی منطقه به کار گرفته تا بتواند این بحران فزاینده را مدیریت کند.
مناطق اشغالی فلسطین آب و هوای بیابانی دارد و فقط شمال آن دارای آب و هوای مناسب است. از نظر جغرافیایی، مناطق اشغالی توسط رژیم صهیونیستی را میتوان به چهار بخش تقسیم کرد که 3 بخش آن به موازات ساحل دریا از شمال آغاز میشود و به جنوب میرسد. بیابان نقب که بخش بزرگی از مناطق اشغالی را تشکیل میدهد در جنوب قرار دارد و ناحیه خشک و نسبتاً بایر است. حاصلخیر ترین بخش، ساحلی دشتی است که خاک آن به صورت ماسه نرم است و در برخی نواحی عرض آن به 40 کیلومتر میرسد. بزرگترین دریاچه این منطقه که منبع اصلی آب آن است، طبریه نام دارد و در تصرف رژیم صهیونیستی است. ناحیه عروا آب و هوای بسیار گرمی دارد و از جنوب دریای نمک آغاز میشود و تا بندر ایلات و ساحل خلیج عقبه استمرار پیدا میکند.
رژیم صهیونیستی تلاش دارد با استفاده از فاضلاب تصفیه شده و تصفیه آب شور و نمک زدایی از برخی آبهای زیرزمینی و بارور ساختن ابرها و همچنین غارت منابع آبی طرفهای منطقه ای بحران کمبود آب خود را جبران کند. چشمه دان در لبنان و رود بانیاس در ارتفاعات جولان سوریه از جمله منابع آبی است که صهیونیستها طی این سالها آن را غارت کرده اند.
گزارشهای مربوط به تشکیلات خودگردان فلسطین حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی از زمان اشغال سرزمین های فلسطین در سال 1967 تلاش کرده از طریق احداث چندین شهرک در مناطق آبخیز، فلسطینیها را از حقوق خود در دسترسی به این آبها محروم کند. رژیم صهیونیستی با تصویب مقررات نژادپرستانه اعلام کرده که تمامی آبهایی که در سرزمینهای اشغالی قرار دارد، در مالکیت این رژیم است و احداث هرگونه تاسیسات آبرسانی بدون دریافت مجوز از سوی این رژیم ممنوع است.
مهندس فضل کعوش رئیس سابق کمیته مذاکرات طرف فلسطینی برای بررسی مسایل مربوط به آب طرح راهبردی آینده اسرائیلیها در راستای مذاکرات درباره منابع آبی با طرف فلسطینی را به شرح زیر بیان می کند:
- اسرائیلی ها اصرار دارند که تمامی راهکارهای مذاکرات طرف مقابل یا قوانین بین الملل و بویژه قوانین بین المللی مربوط به آب ها و مقررات قانونی مربوطه را رد کنند.
- صهیونیستها با ورود بحث های مربوط به حوزه رود اردن به مذاکرات مخالفت می کند و حقوق فلسطینیها را از این حوزه به کلی رد می کنند.
- اسرائیلی ها به شدت با قرار دادن دو حوزه پر آب غربی و شمال شرقی و الکرمل در مذاکرات مخالفت میکنند و آن را جزو حقوق تاریخی خود می دانند که غیر قابل مذاکره است.
- اسرائیلیها حتی حقوق فلسطینیها در برداشت از بحرالمیت را نیز نادیده میگیرند و اجازه ورود آن را به مذاکرات نمیدهند.
- صهیونیستها که بر اساس بندهای فوق طرف مقابل را از تمامی منابع پرآب محروم کردهاند، حتی از اجرای تعهدات اندک خود در مورد ماده 40 از توافقنامه ای که خود زیر آن را امضا کردهاند نیز فرار می کنند. این ماده بویژه در بند اول خود مربوط به حقوق آبی فلسطینیها است.
بخش سوم: تهدیدات فزاینده و پایان موجودیت رژیم صهیونیستی
تهدیدات فزاینده رژیم صهیونیستی در نتیجه تحولات داخلی و بین المللی، علاوه بر حضرت آیة الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران که برای اولین بار نظریه فروپاشی اسرائیل طی 25 سال آینده را مطرح کردند، بسیاری از تحلیلگران را بر آن داشته تا از فروپاشی رژیم صهیونیستی طی دهههای آینده خبر دهند.
«عبدالستار قاسم» متفکر و تحلیلگر فلسطینی که 25 کتاب در زمینه مسائل سیاسی و تاریخی نوشته است، در یادداشتی تحلیلی در پایگاه خبری المیادین با اشاره به نقل قول وزیر دفاع ایران که اعلام کرده اسرائیل طی یک ربع قرن آینده از هم فرو خواهد پاشید، گفت: ارزیابی من این است که اسرائیل قبل از این زمان فرو میپاشد.
«آکیوا الدار»، نویسنده یهودی و رئیس سابق دفتر روزنامه صهیونیستی هاآرتص در آمریکا در تحلیلی از «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی به عنوان «هدیهای برای دشمنان اسرائیل» یاد کرده و نوشته است با مدیریت نتانیاهو، صهیونیسم زودتر از پیشبینی ایران در 25 سال آینده، فروخواهد پاشید.
این نویسنده یهودی افزوده است: تحمیل حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری و ساکنان آن برای مخالفان صهیونیسم به منزله رویایی است که محقق شده است. نتایج تحقیقات «سرجیو دالا پرگولا»، جمعیتشناس برجسته و «آرون سافر» نشان میدهد که یهودیها نه تا 25 سال آینده بلکه تا سال 2025 در اسرائیل در اقلیت خواهند بود.
وی در پایان تصریح کرد: سرعت حلزونی پیشرفت فرایند صلح و تسریع ساختوساز شهرکها، باعث خواهد شد که دشمنان اسرائیل نیازی به 25 سال انتظار برای نابودی صهیونیسم نداشته باشند. این نابودی، بسیار سریعتر رخ خواهد داد.
«مانولا دافری» نویسنده اسرائیلی، علاوه بر اعتراف به ناامنی در اسرائیل برای یهودیان بر زوال و شکست رژیم صهیونیستی نیز تصریح کرده و میگوید:اسرائیل آینده خود را به خطر انداخته و مانند فردی دیوانه رفتار میکند و هیچ ابتکار عملی ندارد. تحجر، ناتوانی و نومیدی بر همه چیز سایه افکنده است. تندبادها می وزند و ما را از جا برمیکنند. ما بیهوده درجا می زنیم و هیچ گونه دخل و تصرفی در سرنوشت خود نداریم. همه معتقدند نمیتوان کاری کرد. ما شکست خورده هستیم و این عاقبت ماست .
پرفسور «مارتن وان کریفیلد» مورخ، استراتژیست و نظریه پرداز نظامی معروف اسرائیلی به شکست تلآویو اعتراف کرده و میگوید: ما در جنگی قرار گرفتیم که تمامی برگهای برنده در اختیار طرف مقابل است ، در حالی که در زمین او بازی می کنیم . ما امروز در طرف اشتباه قرار گرفتهایم و هر کسی که در این جایگاه قرار گیرد ، محکوم به شکست است.
وی ضمن ناامیدی از آینده اسرائیل میگوید :اگر شرایط به همین شکل ادامه پیدا کند ما به مرحلهای خواهیم رسید که دولت اسرائیل فرو خواهد پاشید. ظاهرا ما در همین راه هم قدم برمیداریم ، شاخصهایی هم وجود دارد که این مسأله را تأیید میکند.
« باری شمیس» پژوهشگر و نویسنده یهودی ساکن فلسطین اشغالی نیز در کتاب خود به نام " فروپاشی اسرائیل " ، که در سال 2000 منتشر شده، اثبات کرده است که رژیم صهیونیستی به دلیل بحرانهای داخلی و تکیه بر تعصب و باورهای ایدئولوژیک به سوی فروپاشی پیش می رود .
وی در کتاب خود نوشت:خطر سقوط ، که اسرائیل را مورد تهدید قرار داده ناشی از همسایگان عرب این رژیم نیست ، بلکه برخاسته از فساد داخلی و بحران اقتصادی است .بدهی های خارجی رژیم کوچکی مانند اسرائیل اکنون به 66 میلیارد دلار رسیده ، بحران اقتصادی موجب تعطیلی 55 هزار شرکت و مؤسسه مالی شده و میزان بیکاری به 12/8 درصد افزایش یافته است .
شمیس می افزاید: مردم اسرائیل مردمی مأیوس از آینده هستند و اکنون دامنه اعتیاد به مواد مخدر و میزان خودکشی روبه افزایش است و روزنامه ها همواره از فساد سیاسی و اقتصادی و بیماری های اجتماعی پرده برمی دارند .ظرف چهار سال گذشته 400 هزار یهودی ، اسرائیل را ترک کرده اند و یک سوم جمعیت یهود ساکن روسیه از قصد و برنامه خود برای مهاجرت به فلسطین ( اشغالی ) منصرف شده اند .
«آبراهامبورگ» نیز در مقاله خویش درخصوص فروپاشی و زوال اسرائیل چنین میگوید: شمارش معکوس برای مرگجامعه اسرائیلآغاز شده است... به خاطر داشته باشید این تنها دیوانگان هستند که به هنگام فرو ریختن ستونهای ساختمان ، در طبقه بالا خود را به رقص و پایکوبی سرگرم میکنند.
«شیمونپرز» رئیس اسبق رژیم صهیونیستی نیز از منظری دیگر زنگ فروپاشی رژیم صهیونیستی را به صدا درآورد . وی حدود دو ماه پس از آنکه «ایهود اولمرت» نخست وزیر سابق این رژیم در اظهاراتی بی سابقه اعلام کرد « طرح اسرائیل بزرگ به پایان رسیده است» در مراسم سالگرد ترور اسحاق رابین به فروپاشی این رژیم از درون اذعان کرد .
شیمون پرز با اظهار نگرانی شدید درباره تشدید اختلافات داخلی اسرائیل گفت :با ادامه این شکافها و درگیریها ، جامعه اسرائیل نیز همچون اتحاد جماهیر شوروی ، چک اسلواکی و یوگسلاوی فرو خواهد پاشید.
«زیپیلیونی» وزیر خارجه اسبق رژیم صهیونیستی نیز به این فروپاشی اشاره کرده و می گوید: ثبات در داخل نظام و دولت اسرائیل وجود ندارد و همه اصلاحات تنها در عناوین روزنامهها باقی ماندهاند. وی همچنین به طور غیرمنتظره اعلام کرد که «اسرائیل از درون در حال فروپاشی است »
«ناحوم برنیاع» از تحلیل گران ارشد روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت درباره ناامیدی و عدم اعتماد اسرائیلی ها به آینده خود می گوید :به رغم اینکه اسرائیل این روزها از نظر نظامی و اقتصادی قدرتمند است ، اما مردم آن به آینده این رژیم و تداوم موجودیتش امید و اعتمادی ندارند.
انتهای پیام/