کرمان| آیه تطهیر دلیل عصمت خمسه طیبه است


کرمان| آیه تطهیر دلیل عصمت خمسه طیبه است

رئیس ستاد اقامه نماز استان کرمان با بیان اینکه اهل‌بیت آیه تطهیر عده‌ای خاصی هستند گفت: اهل‌بیت در آن زمان مربوط به خمسه طیبه است که پیامبر(ص)، حضرت امیرالمونین(ع)، حضرت فاطمه‌زهرا(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را شامل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام مهدی عرب‌پور عصر امروز و در بیست و دومین روز از ماه مبارک رمضان در آئین جمع‌خوانی قرآن کریم در حسینه ثارالله شهر کرمان با اشاره به اینکه در میان آیاتی که امروز تلاوت می‌شود چند آیه مورد توجه بیشتر است اظهارداشت: در آیاتی که امروز تلاوت می‌شود توصیه‌های اخلاقی و توصیه به عفت به همسران پیامبر بیان شده است.

وی با بیان اینکه هر چند روی سخن در این آیات زنان پیامبر است اما این آیات مخصوص همسران پیامبر نبوده و به همه زنان مسلمان توصیه شده است گفت: در این آیات  توصیه به عفت زنان در نشست‌ها و گفت‌وگوی با نامحرم توصیه و تاکید شده است.

رئیس ستاد اقامه نماز استان کرمان با اشاره به آیه 42 سوره احزاب که امروز تلاوت می‌شود گفت: این آیه به آیه تطهیر معروف است و به لحاظ اینکه شیعه به وسیله این آیه بر عصمت ائمه استدالال می‌کند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان نکاتی که در این آیه است بیان کرد: در این آیه خداوند متعال اراده فرموده است مطلق پلیدها و بدی‌های اعتقادی و اخلاقی را از اهل‌بیت(س) دور کند.

عرب‌پور با اشاره به اینکه اشخاصی که از همه گناهان و پلیدی‌ها به دور باشند دارای صفت عصمت هستند افزود: اهل‌بیتی که در این آیه آمده مورد بحث است و مسئله این است که اهل‌بیت چه کسانی را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه اهل‌بیت(س) عده‌ای خاصی هستند افزود: اهل‌بیت در آن زمان مربوط به خمسه طیبه بوده است که پیامبر(ص)، حضرت امیرالمونین(ع)، حضرت فاطمه‌زهرا(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را شامل می‌شود.

رئیس ستاد اقامه نماز استان کرمان با اشاره به اینکه عده‌ای در تفسیر این آیه اعتقاد دارند که این آیه نیز همسران پیامبر را شامل می‌شود عنوان کرد: در آیه‌ای که صحبت از عفت و زنان پیامبر است صفات جمع مونث بکار رفته در حالیکه در آیه تطهیر ضمایر مذکر به کار رفته که نشان از آن است که اهل‌بیت در این آیه همسران پیامبر نیستند.

وی با بیان اینکه در روایاتی از زنان پیامبر چون ام‌سلمه و عایشه روایت شده که اهل‌بیت را پیامبر را معرفی کردند گفت: زنان پیامبر که خودشان ناقل این حدیث هستند هیچکدام خودشان را شامل این آیه نمی‌دانستند.

عرب‌پور با اشاره به اینکه آیه دیگری در سوره احزاب است که در مدح پیامبر آمده است بیان کرد: پیامبر آنقدر حرمت دارد که هم خداوند و هم ملائکه بر او صلوات می‌فرستند اما در بحث صلوات نکته اساسی این است که چگونه باید صلوات بفرستیم.

وی با بیان اینکه پیامبر فرمودند صلوات ناقص بر من نفرستید گفت: از پیامبر سوال شد چگونه صلوات بفرستیم و آن حضرت فرمودند بگویید " اللهم صل علی محمد وآل محمد".

انتهای پیام/ش

اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon