ساری| آموزش‌های فنی و حرفه ای باید متناسب با نیاز جامعه بازآموزی شود

ساری| آموزش‌های فنی و حرفه ای باید متناسب با نیاز جامعه بازآموزی شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ارتقا دانش‌های حرفه ای در جامعه، گفت: آموزش‌های فنی و حرفه ای باید متناسب با نیاز جامعه بازآموزی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی اصغر یوسف نژاد امروز در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران اظهار داشت: از سال‌های دور تاکنون سازمان آموزش فنی و حرفه ای در حال انجام وظایف محوله در حال آموزش مهارت به علاقمندان و متقاضیان بوده است.

وی افزود: متاسفانه این کار یکنواخت موجب رکود و رخوت این سازمان شده و به نظر می‌رسد باید در بطن آموزش‌­های فنی و حرفه ای یک کار فوق‌العاده، استثنایی و کم نظیر انجام شود.

یوسف نژاد گفت: با پایش درست نیاز و ذائقه، بازار کار را مورد ارزیابی قرار داد و آموزش‌های فنی و حرفه ­ای را از این حالت سکون خارج و مطابق میل و نیاز مردم به آنان آموزش مهارتی ارائه کرد.

وی ادامه داد: رشته‌های آموزش فنی و حرفه ای باید منجر به جذب 100 درصدی افراد آموزش دیده به بازار کار شود تا آنها پس از آموزش دغدغه شغل نداشته باشند که این فرآیند نیاز به مطالعه و شناخت بازار کار، صنوف و صنایع را دارد.

نماینده مردم ساری و میاند.رود در مجلس شورای اسلامی گفت: باید با سنجش مصرف و کاربرد آموزش‌های مهارتی، مطابق با خواسته‌ها و علایق مردم، آموزش‌های بروز فنی و حرفه ای را ارائه کرد تا استقبال مردم به این آموزش­‌ها بیشتر شود.

محمد محمدپور عمران، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز گفت: باید مطالعات لازم در زمینه آموزش‌های کاربردی فنی و حرفه ای صورت گیرد تا آموزش‌های مهارتی مطابق نیاز جامعه به فراگیران داده شود.

وی با تاکید بر لزوم مطالعه نیازسنجی آموزشی مهارت، حمایت و همکاری خود را در این زمینه با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اعلام و بر حفظ سوابق آموزشی مهارت آموختگان و لزوم دسترسی بازار کار نیروی انسانی به آنها تاکید کرد.

ارتقای مهندسی معکوس در آموزش‌های فنی و حرفه ای

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران نیز گفت: آمادگی ویژه جهت آموزش‌های نوین و مطابق نیاز بازار کار وجود دارد تا به متقاضیان از طریق مهندسی معکوس ارائه شود. در این امر باید مربیان تحت آموزش ویژه قرار گیرند و کارگاه‌های آموزشی با حمایت همه مسئولان مدرن­‌تر و بروزتر شوند تا آموزش‌های فنی و حرفه ای کاربردی تر به متقاضیان ارائه شود.

درویشی از تنظیم سه سند آموزشی توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خبر داد و افزود: با کمک کارشناسان، اسناد بالا دستی و نیاز صنایع و صنوف و انجام کار مطالعاتی فراوان؛ سند نیاز آموزشی بانوان، سند توسعه فن آوری نوین و سند کلی آموزش مهارتی در حال تدوین است که بززودی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای ارائه می‌شود تا پس از تایید شکل اجرایی به خود گیرند.

وی ادامه داد: خلاقیت درکارها بسیار مهم است و آموزش فنی و حرفه ای با منابع انسانی ارزشمند خود در زمینه ارائه آموزش‌های نوین پیشقدم خواهد بود.باید همه دست به دست هم داده و با کمک یکدیگر آموزش‌های مهارتی را رونق دهیم که این امر با همکاری همه مسئولان و افراد جامعه میسر می‌شود.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفا: با افزایش تعاملات و همکاری استانداری مازندران و سایر دستگاه‌­های اجرایی استان ضمن توسعه فرهنگ مهارت آموزی، می‌توان شاهد رونق بیش از پیش آموزش‌های  مهارتی با کیفیت  و افزایش سطح اشتغال جوانان و متقاضیان بود.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon