مجتبی شاکری: آقای میرلوحی اگر ادعایتان مستند است چرا شکایت نمی‌کنید


مجتبی شاکری: آقای میرلوحی اگر ادعایتان مستند است چرا شکایت نمی‌کنید

عضو سابق شورای شهر تهران گفت: هر سال به طور متوسط حدود ۶۰۰ پروژه توسط شهرداری دنبال می‌شود و شهرداری باید گنجایش رسیدگی به این حجم از پروژه‌ها را داشته باشد و خوب است که دوستان به این کارها بپردازند و گزارش عملکرد را ارائه کنند.

مجتبی شاکری عضو سابق شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اتهام‌زنی‌های جدید و تکراری یکی از اعضای شورای شهر تهران در دوره پنجم اظهار کرد: شورای شهر پنجم بهتر است به جای پرداختن به این مسائل که روی میز یک نفر هم هست، به مطالباتی که شهروندان دارند بپردازد. اگر پرونده‌ای روی میز آقای میرلوحی هست چرا شکایت نمی‌کند؟ چرا پرونده نباید روی میز قاضی باشد؟ پرونده باید از حیث اسناد به قدری قوی باشد که به دست قاضی برسد و قاضی داوری کند وگرنه همان شانتاژ‌های مطبوعاتی خواهد بود و در این شرایط کسی از این سیاه‌نمایی‌ها سود نمی‌برد. البته همه ما موظف هستیم اگر سندی را دال بر فساد ملاحظه می‌کنیم حتما به خاطر دفاع از بیت‌المال آن را به قوه قضائیه ارجاع دهیم و آقای میرلوحی هم اگر سندی دال بر این موضوع دارند به مرجع قانونی مراجعه کند و قبلا هم در زمان آقای نجفی ادعاهایی مطرح شد که پرونده‌هایی را به قوه قضائیه فرستادند بدون آنکه سندی ارائه دهند و اتفاقا سخنگوی قوه قضائیه گفت تا به حال چیزی به دست من نرسیده است و بهتر است آقای میرلوحی اگر سندی دارد که از وجاهت قانونی برخوردار است به جای آشفته کردن فضای کشور آنها را ارائه دهد زیرا با این کار در نهایت باعث بی‌اعتمادی مردم نسبت به همه مدیران می‌شود.

وی افزود: جایگاه عدالت در مکتب ما و مکتب امام بالاست و با هیچ چیزی جایگزین نیست. اگر قبل از اینکه موضوعی از نظر قانونی بررسی شود آن را مطرح کنید و مستندات آن ارائه نشود، ضرر آن هم به شهرداری و هم به مردم و سایر مسئولان می‌رسد. واقعیت این است که همه این جریانات وقتی ارزش دارند که مستند باشد و بر اساس عدالت مطرح شود وگرنه این نوع صحبت کردن سودی ندارد و تخریب شرایط است. به نظر بنده هرگونه مباحث فنی و اختصاصی اگر حیف و میل بیت‌المال در آن صورت گرفته باید به قوه قضائیه ارجاع داده شود و در آنجا مطرح شود. اگر مربوط به اختلاف نظر کارشناسی است، می‌شود با میزگرد و یا مناظره‌ای که متولی آن، رسانه یا خود شورای شهر باشد به طرح آن پرداخت و فکر می‌کنم خبرگزاری‌ها هم از آن استقبال می‌کنند شاید از این طریق پرونده حرف‌ها و حاشیه‌هایی از این دست یک بار برای همیشه بسته شود.

عضو سابق شورای شهر تهران گفت: این یک شیوه ناصواب مدیریتی است یعنی گذشته را واکاوی کنیم و ببینیم چه چیزهایی وجود دارد و اطلاعات ذره‌ای را به رسانه‌ها بدهیم و فضا را از متن به حاشیه ببریم. الان فضا در متن است و تیمی که بر سر کار است یک دست است و بهتر است به جای حاشیه‌ها گزارش دهند که چه بر سر پروژه‌ها آمده و به کجا کشیده شده است.

شاکری ادامه داد: هر سال به طور متوسط حدود 600 پروژه توسط شهرداری دنبال می‌شود و شهرداری باید گنجایش رسیدگی به این حجم از پروژه‌ها را داشته باشد و خوب است که دوستان به این کارها بپردازند و گزارش عملکرد آن را ارائه کنند. اگر همین شیوه غلط را که دولت هم به نوعی آن را دنبال می‌کرد در پیش گیرد در نهایت خودش به مخمصه می‌افتد و هر آنچه که از گذشته انتقاد کرد و وعده‌های جدید داد، انبوه آن بر اقتصاد و شرایط کشور آوار شده است و باید از این شیوه‌های غلط عبرت گرفت. به نظر می‌رسد که شهرداری هم باید پاسخ بدهد که چرا علیرغم یک دست بودن دولت و شهرداری بسیاری از طرح‌ها و پروژه ها متوقف شده و این موضوع چگونه توجیه‌پذیر است و اگر کسی مدافع اقامه عدل و عدالت در کشور نباشد، اگر جاهل هم نباشد، خائن است و اگر از روی جهل است به جهل خود بپردازد و در غیر این صورت خائن است و اگر می‌داند خسارت و خلافی صورت گرفته است آن را به دادگاه و قوه قضائیه بسپارد وگرنه این شیوه‌های نخ‌نما شده مدیریتی و کاویدن گذشته برای به دست آوردن اتهام، خلاف عقل و منطق است.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران