انتقاد شهریاری از دیوان عالی: کشاندن مردم از سراسر کشور به تهران مدیریت جهادی است؟

انتقاد شهریاری از دیوان عالی: کشاندن مردم از سراسر کشور به تهران مدیریت جهادی است؟

معاون رییس قوه‌قضاییه گفت: الان کسی می‌خواهد ثبت دادخواست در دیوان عالی کشور کند، آقایان الزام کردند از سراسر کشور به کاخ دادگستری بیایند، آیا این مدیریت جهادی است؟

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام حمید شهریاری در مراسم رونمایی از سامانه خدمات الکترونیک قضایی ویژه دادخواست‌های دیوان عدالت اداری اظهار کرد: یکی از اهدافی که فناوری اطلاعات دنبال می‌کند ایجاد رضایتمندی مردم است. اگر چنین اتفاقی نیفتد و رضایت مردم جلب نشود، یعنی مسئولان درد مردم را درک نمی‌کنند.

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه‌قضاییه افزود: تحول وقتی اتفاق می‌افتد که رضایتمندی مردم حاصل شود. چه ضرورتی دارد فردی از استان ها و شهرهای دور برای ثبت دادخواست بیایند؟ یکی از شیوه‌های تحول، تغییر فرایندهای رسیدگی است.

شهریاری ادامه داد: ما خدمات الکترونیکی قضایی را در دو ناحیه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ایجاد و در حال حاضر بالغ بر 340 دفتر در سراسر کشور و 60 نقطه تهران راه اندازی شده است.علاوه بر آن، اجازه دادیم ثبت الکترونیک در سامانه سخا هم انجام شود و یک فرد یا وکیل بتواند از خانه یا محل کار ثبت دادخواست کند.

معاون رییس قوه‌قضاییه افزود: سامانه ثبت الکترونیک امکان احراز هویت از پشت رایانه را برای ما فراهم می‌کند و خوشبختانه مردم از این سامانه استقبال کردند. تا پایان سال 6.5 میلیون نفر در سامانه ثنا نام‌نویسی کردند.

شهریاری گفت: الان کسی می‌خواهد ثبت دادخواست در دیوان عالی کشور کند، آقایان الزام کردند از سراسر کشور به کاخ دادگستری بیایند، آیا این مدیریت جهادی است؟ با اینکه دیوان عدالت اداری، افزایش ورودی داشته اما به همان نسبت خروجی داشته و نرخ رسیدگی بیش از 100 درصد است. یکی از مصادیق حقوق عامه این است که اجازه ندهیم برای یک ثبت دادخواست وقت مردم تلف نشود.

وی گفت: پرونده غیرتکراری دستگاه قضا در سال گذشته 300 هزار و پرونده تکراری که مراحل مختلف را گذرانده، بالغ بر یک میلیون افزایش یافته است. این یک میلیون پرونده اضافه شده اما رسیدگی هم شده است. ایده دفتر خدمات فقط به دفاتر ختم نمی‌شود بلکه ایده این است که برخی رسیدگی‌ها در پردیس خدمات قضایی رسیدگی شود.

معاون رییس قوه‌ قضاییه ادامه داد: معتقدیم اگر دفاتر خدمات تبدیل به شعبه شوند و قاضی داشته باشند، می‌توانند رسیدگی هم بکنند. منظور از پردیس خدمات قضایی، یک شعبه قضایی در دفاتر است که بر مبنای برون‌سپاری قضاوت شکل گرفته است.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران