آذربایجانشرقی| صندلی خالی دانشگاههای مرند رو به افزایش است
رئیس دانشگاه آزاد واحد مرند گفت: در همه دانشگاههای مرند افت تعداد دانشجو وجود دارد و دانشگاه آزاد مرند نیز مستثنی نیست چراکه تعداد صندلیهای خالی رو به افزایش است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مرند, محمدحسین صادقی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه ی مولود انقلاب است و هرگونه نقد و انتقاد سازنده میتواند این مجموعه را بهتر پیش ببرد چراکه مردم حق دارند در مورد این مجموعه نگران باشند.
وی در ادامه با اشاره به سوابق دانشگاه آزاد واحد مرند گفت: دانشگاه آزاد مرند در 28 بهمن 63 تاسیس شده و از نیم سال اول 64-65 با 134 دانشجو شروع به فعالیت کرده و اینک نه تنها در سطح استان بلکه در سطح کشور از افتخار آفرین ترین مجموعهها است که با 107 هیئت علمی با بیش از 105 استاد و 97 نفر کادر یکی از مراکز مهم استان آذربایجان شرقی نیز محسوب میشود.
رئیس دانشگاه آزاد مرند با اعلام اینکه این دانشگاه تاکنون42 هزار نفر فارغ التحصیل داشته گفت: کل مرند افت تعداد دانشجو دارد، تعداد صندلیهای خالی دانشگاه رو به افزایش است و دانشگاه مرند هم از این قضیه مستثناء نیست لذا نباید به درآمد شهریهای اتکا کند بلکه باید این اتکا را به درآمد غیر شهریهای تبدیل کرد.
صادقی با ذکر این نکته که طبق فرمایش مقام معظم رهبری دانشگاه باید منشاء تغییر و تحول باشد, خاطر نشان کرد: دانشگاه امروزه نباید آموزش محور بلکه باید کار آفرین و مسئله محور باشد و این قضیه به شرطی محقق خواهد شد که با صنعت ارتباط داشته باشد.
وی از برگزاری برخی برنامههای جانبی در این دانشگاه از جمله برگزاری یک دوره کوتاه برای کاهش استرس داوطلبان و خانوادههای کنکوری, کارگاه مدیریت خانواده، پرورش گلهای آپارتمانی, فرزند پروری و ... نیز خبر داد.
رئیس دانشگاه ازاد مرند ادامه داد: این دانشگاه خواستار عملی کردن بعضی طرحها از جمله استفاده از پتانسیل منطقه آزاد ارس بوده و از هر گونه طرح خارج دانشگاهی استقبال میکند.
وی افرود: در مقوله سماء مرند، مطالعه بر روی زمین حدود سه هکتاری در منطقه یکان مرند شروع شده است و همچنین مجوز راه اندازی مرکز رشد دانش در راه است و باید رشتههایی مثل علوم پزشکی و حقوق تقویت شوند، لذا تلاش خواهد شد چند رشته پر طرفدار به دانشگاه اضافه شود.
گفتنی است دانشگاه آزاد مرند بیش از 106 رشته تحصیلی کارشناسی, 6 رشته دکترا و 34رشته کارشناسی ارشد دارد و همچنین بخشی از محوطه موجود در منطقه یکان مرند به صنایع توانمندیهای روستایی تبدیل خواهد شد.
وی پیرامون بحث بینالمللی کردن واحد مرند گفت: برای بینالمللی کردن دانشگاه یک سری استانداردهایی لازم است و حداقل باید 200 نفر دانشجوی خارجی جذب شود که به دنبال فراهم سازی زمینه و بستر برای جذب دانشجو هستیم.
انتهای پیام/ش