ساخت بیمارستان شهدای عشایر۲ توسط قرارگاه خاتم الانبیا(ص)؛ لرستان با کمبود پزشک متخصص مواجه است

ساخت بیمارستان شهدای عشایر2 توسط قرارگاه خاتم الانبیا(ص)؛ لرستان با کمبود پزشک متخصص مواجه است

رئیس بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد با بیان اینکه متأسفانه جذب پزشک متخصص در استان لرستان به‌سختی صورت می‌گیرد، گفت: انتقال بیمارستان شهدای عشایر به کمالوند صحت ندارد بلکه بیمارستان شهدای عشایر ۲ با کمک قرارگاه خاتم الانبیا(ص)در حال ساخت است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عباس آزادی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات بیمارستان عشایر برگزار شد با اشاره به اهمیت بیمارستان عشایر در خدمات‌رسانی به مردم اظهار داشت: بیمارستان عشایر سانتر جراحی و ارتوپدی استان است که تمام موارد تصادفی سطح استان اتفاق می‌افتد را به‌سمت بیمارستان عشایر ارجاع می‌دهند و گاها در مواردی دریک تصادف حدود 45 مجروح را به این بیمارستان منتقل می‌کنند که خوشبختانه با تلاش پرسنل پرستاران و پزشکان این بحران کنترل می‌شود.

وی افزود: بیمارستان شهید رحیمی یک بیمارستان فوق تخصصی داخلی است درحالی‌که بیمارستان شهدای عشایر فوق تخصص جراحی و ارتوپدی است و بیماران جراحی به‌صورت محدود در بیمارستان شهید رحیمی پذیرش می‌کنند.

رئیس بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد به مشکلات ویزیت متخصصین این بیمارستان اشاره و عنوان کرد: متأسفانه مردم انتظار دارند بلافاصله پس از مراجعه پزشکان فوق تخصص آن‌ها را ویزیت کنند که این سیستم باید به‌گونه‌ای باشد که ابتدا پزشک عمومی بیمار را معاینه و چنانچه نیاز باشد به پزشک متخصص یا فوق تخصص مراجعه کنند.

وی به مشکلات جذب متخصصین در استان اشاره و تصریح کرد: متأسفانه جذب متخصص در استان به‌سختی صورت می‌گیرد به دلیل اینکه یک سال است کارانه پزشکان پرداخت نمی‌شود و درآمدشان جوابگوی معیشتشان نمی‌شود ولی پزشکان کار خودشان را به نحو احسن انجام می‌دهند.

آزادی بیان کرد: بیمارستان فعلی عشایر یک بیمارستان وقفی است و بدون اجازه واقف اجازه تغییر کاربری نداریم، انتقال این بیمارستان به کمالوند صحت ندارد بلکه بیمارستان شهدای عشایر دو با کمک قرارگاه خاتم در حال ساخت است که بابت خدماتی که انجام داده اوراق دریافت کرده است.

وی خاطرنشان کرد: به‌عنوان یک واحد خدماتی انتظار داریم سایر دستگاه‌ها همکاری لازم را داشته باشند نه اینکه برای ساخت یک درمانگاه در بیمارستان پنج میلیارد تومان هزینه شده است که از این مقدار دو میلیارد و 700میلیون تومان به شهرداری عوارض پرداخت کرده‌ایم که متأسفانه یک مرکز خدماتی درمانی با یک مکان تجاری مقایسه می‌شود درحالی‌که بر اساس قانون 10درصد درآمد شهرداری باید به مکان‌های درمانی اختصاص داده شود.

رئیس بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد گفت: بیمارستان عشایر ماهانه 18میلیون و 500هزار تومان بابت حمل زباله‌های بیمارستان به سازمان پسماند شهرداری پرداخت می‌کند درحالی‌که کلیه زباله‌ها را ضدعفونی و بی‌خطر می‌کنیم.

وی اظهار داشت: با توجه به محدودیت‌های مالی کشور برای تجهیز اتاق عمل که آماده بهره‌برداری است برای نصب دستگاه هواساز با مشکل روبه‌رو شده‌ایم همچنین براساس گردش مالی این بیمارستان، ماهانه 5 تا 6 میلیارد تومان از بیمه‌ها طلب داریم.

آزادی به طرح توسعه بیمارستان اشاره کرد و افزود: در سنوات گذشته بسیاری از بیماران سوختگی به استان‌های هم‌جوار منتقل می‌شدند که خوشبختانه تا یک ماه آینده با افزایش تعداد تخت‌های آی سی یو از سه تخت به 10تا 12تخت و همچنین بازسازی بخش‌های مختلف بیمارستان را در دستور کارداریم که با پیگیری‌های صورت گرفته و بازدید رئیس علوم پزشکی لرستان هتلینگ این بیمارستان در اسرع وقت در حد نام این بیمارستان و شأن مردم لرستان با تمام امکانات انجام خواهد شد.

وی بابیان اینکه شش اتاق عمل آماده بهره‌برداری داریم که در حال نصب سیستم هواساز هستیم عنوان کرد: سال 92تعداد بیماران بستری این بیمارستان 52هزار نفر بوده که این تعداد در سال 96به 65هزار نفر افزایش پیداکرده است که جراحی و اقدامات لازم صورت گرفته است.

رئیس بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد به پروسه جذب متخصص در بیمارستان‌ها اشاره و عنوان کرد: در آبان ماه درخواست نیرو به وزارت خانه داده می‌شود و چنانچه در این فاصله پزشکی از سیستم به دلایلی خارج شود بیمارستان با مشکل کمبود پزشک متخصص مواجه می‌شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر پنج پزشک جراح عمومی، پنج ارتوپد و دو نفر چشم‌پزشک داریم که به جهت تأمین نیروهای چشم‌پزشک و متخصص ارتوپد از نمایندگان مجلس خواستاریم با توجه به اینکه نماینده مردم هستند باید پیگیر مطالبات مردم باشند که بتوانند در جذب پزشکان متخصص به ما کمک کنند.

آزادی به استفاده از ظرفیت خیرین اشاره و تصریح کرد: امیدواریم برای رفاه حال همراهان بیماران شهرستانی خیرین به این حوزه ورود کنند و در راستای در اختیار قرار دادن فضای فیزیکی هیچ‌گونه منعی نداریم.

وی به جراحی پیوند دست که اخیراً در بیمارستان عشایر خرم‌آباد صورت گرفت اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم از ناتوانی نقص عضو و مرگ افراد پیشگیری کنیم می‌توانیم یک خانواده را نجات دهیم؛ اخیراً فردی 37ساله که دستش در کمباین قطع‌شده بود به بیمارستان عشایر منتقل شد که طی 10ساعت جراحی تیم پزشکی این بیمارستان خوشبختانه پیوند دست این بیمار با موفقیت صورت گرفت.

رئیس بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد خاطرنشان کرد: به مردم توصیه می‌شود چنانچه عضوی قطع شد تا شش ساعت قابل پیوند است و نباید برخلاف باورهای غلط عضو قطع‌شده با یخ تماس مستقیم داشته باشد و بهتر است عضو قطع‌شده را در نایلون قرار دهند که اجازه نفوذ آب نداشته باشد و در کنار یک مخزن آب سرد قرار دهند.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon