قزوین| اعتبارات لازم برای کاهش اعتیاد در نظر گرفته نمیشود
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: برای نجات افراد از معضل اعتیاد باید برنامهریزی های بلند مدت و اعتبارات کافی در نظر گرفته شود که این اتفاق نمیافتد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حمیده زرآبادی ظهر امروز در بازدید از مرکز بهبود اقامتی بانوان ساحل امن به همراه مدیرکل اموراجتماعی استانداری، اعضای شورای و مدیرکل بهزیستی قزوین اظهار داشت: بانوانی که درگیر اعتیاد هستند، بعضا به صورت تمایلی و یا اجبار جهت ترک اعتیاد در این مراکز پذیرفته شدهاند که این افراد مواد مخدر را جایگزین خلاهای عاطفی زندگی خود کردهاند.
وی افزود: با وجود اینکه این مشکلات این بانوان در کمپها در زمینههای روانی، مالی، پزشکی رفع میشود اما ساختار زندگی انها تغییر چندانی نمیکند و امکان بازگشت دوباره آنها به زندگی قبلشان وجود دارد.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود اعتبارات کمی که سازمان بهزیستی در اختیار دارد نمیتواند بیشتر از این فعال باشد و گاها بیش از توان و اعتبار خود فعالیت میکند در صورتیکه خلا برنامه ریزی کامل صفر تا صدی بر جامعه حاکم است.
وی بیان کرد: وقتی میخواهیم کسی را از اعتیاد نجات و آسیبهای اجتماعی را کاهش دهیم، باید برنامه بلند مدت داشته باشیم که هزینه بر بوده و جامعیت و اعتبارات لازم ان در نظر گرفته نمیشود.
زرآبادی خاطرنشان کرد: این بانوان ممکن است پس از خروج از این کمپها و ورود به خانواده دوباره محیطی وسوسه کننده را تجربه کرده و به زندگی پیشین خود بازگردند زیرا هنوز از نظر روانی وابستگیها کاهش نیافته است و با وجود حمایت 6 ماهه سازمان بهزیستی ولی با اعتبارات کم در دسترس نتایج رضایت بخشی بدست نمیآید.
معاون پیشگیری سازمان بهزیستی استان قزوین نیز اظهار داشت: تعداد پذیرفتهشدگان در این مرکز 22 نفر بوده که 2 نفر با تمایل خود و 20 نفر طبق تبصره 2 با دستور قضایی وارد پروسه ترک شده اند.
وی افزود: روند درمانی این بانوان پس از سم زدایی در اتاق سم زدایی و رصد حالت فیزیکی آنها آغاز که وارد سالن اقامتی شده و در دوره درمانی 28 روزه تحت نظر متخصصان این مرکز هستند اما برای آن دسته از بانوانی که توسط دستگاه قضا اعزام میشوند تا 90 روز این دوره تمدید شده و به علت وجود پرونده قضایی، برای ترخیص باید با دادستان هماهنگ شویم.
غلامرضایی ادامه داد: در روند درمانی با در دست داشتن پرونده های پزشکی به ارائه خدمات روانشناختی برای مقابله با وسوسه های پیشآمده و شکلگیری ساختار روانی مثبت میپردازیم.
وی خاطر نشان کرد: امیدواریم حمایتهای بعد خروج گسترش یافته که در ماندگاری این بانوان اعم از اشتغال آنها، بازگشت به محیط گرم خانواده و ادامه زندگی بدون مواد موثر است.
انتهای پیام/