اردبیل| سالانه ۳۰۰۰ خودرو در کارخانه کامیونسازی مشگینشهر تولید میشود
این روزها با حمایت بخش خصوصی مسئولان استانی و توان و دانش مهندسان بومی استارت کارخانه کامیونسازی مشگینشهر در روستای اربابکندی زده شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشگینشهر، امروز به سراغ کارخانه کامیونسازی مشگینشهر در روستای اربابکندی رفتیم که در نوع خود قابل توجه بود و به نوعی در این وضعیت اقتصادی راهاندازی این کارخانه نشان از توان مهندسان و حمایت سرمایهگذاران بخش خصوصی و مسئولان است.
این کارخانه استارتش از سال 86 زده شده بود که مدتی به دلیل تحریمها و برخی مشکلات اقتصادی در رکود مانده بود که با حضور و حمایت بخش خصوص و دانش و علم مهندسان ایرانی هماکنون استارت آن زده شده است.
با آغاز عملیات اجرایی کارخانه کامیونسازی مشگینشهر انتظار میرود تحول عظیمی در صنعت خودروسازی کشور ایجاد شود که این با حضور سرمایهگذار بخش خصوصی و حمایت مسئولان و نماینده مردم مشگینشهر و توان و درایت مهندسان ایرانی دور از انتظار نیست.
با پیگیری مردم مشگینشهر هماکنون عملیات اجرایی کارخانه کامیونسازی مشگینشهر آغاز شده و انتظار میرود با حمایت مسئولان و توان و اراده مهندسان ایرانی و سختکوشی و درایت سرمایهگذار بخش خصوصی این پروژه در مدت زمان مشخص به بهرهبرداری برسد.
سالانه 3000 خودرو در کارخانه کامیونسازی مشگینشهر تولید میشود
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس با اشاره به پیگیریهای لازم در ارتباط با راهاندازی این کارخانه گفت: سالانه 3000 خودرو در کارخانه کامیونسازی مشگینشهر تولید میشود که این موضوع در نوع خود بینظیر است.
ولی ملکی افزود: براساس برنامهریزیهای انجام یافته در این کارخانه خودروهای استاندارد زیر نظر مهندسان و نیروهای کاردان تولید میشود و راهاندازی ین کارخانه میتواند 90 میلیارد تومان ارزش افزوده برای استان داشته باشد که 50 درصد ارزش افزوده در سطح استان و 50 درصد برای شهرداریها هزینه میشود.
وی بیان کرد: این کارخانه کامیونسازی یکی از واحدهای بزرگ صنعت خودرو در استان اردبیل است که آینده اقتصادی منطقه را متحول میکند که این یک دستاورد برزرگ برای استان و کشور است.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس بیان کرد: صنعت خودروسازی لوکوموتیو صنعت ایران است و خودروسازی خود به خود چند صنایع دیگر را تحت تاثیر قرار میدهد و برای هزاران نفر اشتغالزایی میکند.
ملکی تصریح کرد: براساس پیشبینیهای انجام یافته هر خودروی تولید شده در این کارخانه 350 میلیون تومان قیمت دارد که 40 درصد زیر قیمت بازار بوده که این موضوع بسیار مهم است و میتواند مثمرثمر باشد.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس افزود: راهاندازی کارخانه کامیونسازی در این شهرستان برای هزاران جوان فارغالتحصیل اشتغالزایی میکند و پویایی صنعت خودروسازی را به دنبال خواهد داشت.
وی گفت: ما از تلاش سرمایهگذاران و حمایت مسئولان و مردم برای راهاندازی این کارخانه قدردانی میکنیم.
تولید 6 نوع خودرو در کامیونسازی مشگینشهر
مدیرعامل کارخانه کامیونسازی مشگینشهر بیان کرد: استارت این مجموعه از سال 86 زده شده که به دلیل رکود اقتصادی و تحریمها چند سالی روند عملیاتی این کارخانه متوقف شده که هماکنون استارت آن مجدد زده شده است.
مرتضی الله وردی با اشاره به این که رابطه خوبی با شرکت بنز آلمان برای راهاندازی این کارخانه انجام یافته است افزود: انتظار میرود با راهاندازی کامل این کارخانه تحول عظیمی در صنعت خودروسازی و اشتغال منطقه ایجاد شود.
وی افزود: تا پایان سال تولیدات کارخانه کامیونسازی مشگینشهر به تولید انبوه میرسد و دارای دو فاز است که فاز نخست هم دو قسمت است که برای 800 نفر اشتغالزایی میکند و در حال حاضر آموزش نیروهای کارخانه آغاز یافته است.
مدیرعامل کارخانه کامیونسازی مشگینشهر بیان کرد: با بهرهبرداری کامل از این پروژه برای 5000 نفر اشتغالزایی میشود که در نوع خود بینظیر است و میتواند تحول عظیمی در اشتغال منطقه ایجاد کند.
اللهوردی افزود: براساس برنامهریزیهای انجام یافته روزانه 10 خودرو در این کارخانه تولید میشود و 6 تیپ خودرو وجود دارد که شامل خودروی محور، دو محور، کشنده، محور کشنده، محور کمپرسی، محور سه کمپرسی و محور اتاق است.
راهانداری کارخانه کامیونسازی مشگینشهر تحول صنعت خودرو را به دنبال دارد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: راهاندازی کارخانه کامیونسازی مشگینشهر تحول عظیمی در صنعت خودروسازی ایجاد میکند و برای هزاران نیروی کاری شغل ایجاد میشود که این یک دستاورد بزرگ است.
علی ربیعی با اشاره به این که بنده کارآفرین و مدیرعامل کارخانه کامیونسازی مشگینشهر را به خوبی میشناسم افزود: این فرد یک انسان توانمند است که بارها لوح تقدیر از بنده و وزارت کار گرفته است.
وی تصریح کرد: از این که امروز در مشگینشهر شاهد راهاندازی این کارخانه هستم بسیار خوشحالم که این موضوع تحول اساسی در منطقه ایجاد کند و من از تلاش دست اندرکاران و بانیان راهاندازی این کارخانه قدردانی میکنم.
ربیعی بیان کرد: انتظار میرود با برنامهریزیهای انجام یافته تمام فازهای کارخانه کامیونسازی تکمیل شود تا اشتغال 5 هزار نفری که ظرفیت این کارخانه است عملی شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تولید سالانه 3 هزار خودرو در این کارخانه در نوع خود بینظیر است که میتواند تحول عظیمی در اقتصاد و اشتغال استان ایجاد کند و نیاز است مسئولان استان و کشوری برای اتمام این پروژه بزرگ اقدامات اساسی انجام دهند تا شاهد تحول عظیمی در صنعت خودروسازی و تحول اشتغال و اقتصاد باشیم.
گزارش از اکبر رزمی
انتهای پیام/ ت