بیش از ۲ هزار برنامه ورزشی در استان خراسان جنوبی اجرایی میشود
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: امسال ۲ هزار و ۷۴۲ برنامه ورزشی در بخشهای مختلف روستایی، عشایری و شهری در سطح استان خراسان جنوبی اجرایی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهران سرپرست صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: جشنواره فرهنگی و ورزشی رضوی موسوم به جاده ولایت برای نهمین سال در خراسان جنوبی برگزار میشود.
وی افزود: این جشنواره یک کار نمادین ورزشی متشکل از یک گروه دونده است که از استانهای خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد، فارس، یزد، خراسان جنوبی و رضوی در آن شرکت دارند و مسیر تاریخی حرکت امام رضا (ع) به کشور ما را طی میکنند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: این تیم از 17 تیرماه از شهر آبادان مسیر خود را آغاز کرده و 29 تیرماه وارد طبس و 31 تیرماه از عشق آباد خارج و به سمت خراسان رضوی حرکت میکنند.
سرپرست با بیان اینکه این برنامه در روز تولد امام رضا(ع) به کار خود پایان میدهد تصریح کرد: رویکرد ما در این برنامه ترویج فرهنگ رضوی است و برای مدیریت آن چارچوبی طراحی شده تا در حوزههای مختلف به ادبیات مشترک برای اجرا دست یابیم.
وی با بیان اینکه انعکاس اخبار و مستندسازی ملی این برنامهها باید در شأن خراسان جنوبی باشد خاطرنشان کرد: در برنامههایی که به نوعی ملی است تمام دستگاههای اجرایی میتوانند کمک کنند حتی در رویدادهای ورزشی این هم افزایی بین ادارات باید ایجاد شود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی یادآور شد: جاده ولایت یک فرصت و ظرفیت ملی برای تبلیغات است تا تصویر خوبی از استان خراسان جنوبی به دیگر استانها نشان داده شود.
سرپرست، از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و کارآفرینی به جوانان خبر داد و اظهار داشت: بخشی از اعتبارات از محل فنی و اعتباری 27 صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده برای اشتغال جوانان به این سازمان تعلق گرفته که سود آن 4 درصد است.
وی با بیان اینکه تمام جوانان میتوانند هر طرح توجیهی که دارند در رده سنی 18 تا 29 سال به اداره کل ورزش و جوانان ارائه دهند افزود: در این هفته 3 طرح ارائه شده که تسهیلات را دریافت کردهاند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: حدود 20 درصد طرحها باید در حوزه ورزش باشد و مابقی در هر حوزهای که باشد تسهیلات را ارائه میکنیم.
سرپرست با اشاره به اینکه تا 1400 با وجود خانه ورزش روستایی مشکل ورزش روستاها را برطرف خواهیم کرد گفت: توانستم 10 درصد اعتبارات کل ملی را به این استان بیاوریم و پولی ماندگار است که در زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری هزینه میشود.
وی یادآور شد: در بخش کنترل آسیبهای اجتماعی سند و برنامهای تهیه کردهایم که حدود 2 هزار و 740 برنامه با 700 میلیون است که بیشتر آنها هم در مناطق مرزی و روستایی و آسیب پذیر است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی افزود: اجرای 67 برنامه ویژه ورزشکاران مرزنشین، برگزاری حدود دو هزار و 169 دوره برنامه ویژه ورزشکاران روستایی، اجرای 46 برنامه ویژه زنان معتاد بهبود یافته و اجرای 11 برنامه عمومی از جمله این برنامهها است.
انتهای پیام/ح