۹۰ درصد کودکان خیابانی کرمان اتباع بیگانه هستند
مدیر بهزیستی شهرستان کرمان با بیان اینکه در کرمان دو مرکز برای کودکان خیابانی اختصاص داده شده است گفت: ۹۰ درصد کودکان خیابانی در کرمان اتباع بیگانه هستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علیرضا احمدیپور اکروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان به مناسبت هفته بهزیستی اظهار داشت: در حوزه مراقبت و پیشگیری بیش از 50 مرکز مشاوره داریم که اداره آنها خصوصی است.
وی با بیان اینکه در این مراکز، مشاورههایی در خصوص تربیتکودک و تحصیل ارائه میشود افزود: در این مراکز حدود 17هزار جلسه مشاوره ارائه شده است و یک مرکز دولتی که به صورت حضوری و تلفنی مشاوره میدهد که در سال 96 57هزار تماس را پاسخگو بوده است.
مدیر بهزیستی شهرستان کرمان با اشاره به اینکه که عمده تماس تلفنی در ارتباط با مشکلات همسران با یکدیگر و قسمتی هم درباره مشاورهای قبل از ازدواج بوده است گفت: یکی از عمده مشاورههای بهزیستی مشاوره به زوجین متقاضی طلاق است که برای هر فرد سه جلسه و بنا به شرایط بیشتر هم برگزار میشود.
وی با بیان اینکه 30 درصد این مشاورهها منجر به سازش زوجین میشود بیان کرد: در ارتباط با بحث طلاق مشکل اساسی زوجین عدم مهارت ارتباطی لازم بایکدیگر است و مشکل بعد اعتیاد است که بیشتر آقایان درگیر آن هستند.
احمدیپور با اشاره به اینکه در شهر کرمان بیش از هزار و 800 زن سرپرست خانواده تحت پوشش و حمایت بهزیستی داریم که حدود نیمی از آنها بهدلیل طلاق است گفت: خدمات ارائه شده توسط بهزیستی در راستا توانمندسازی و تنها از طریق کمک به تحصیل و فراهم کردن زمینه اشتغال آنها است.
وی با بیان اینکه در سال 96 بیش از 70 درصد زنان متقاضی خدمات بهزیستی درخواست اشتغال و توانمندسازی داشتند بیان کرد: از دیگر فعالیتهای مهم بهزیستی مهدکودکها است.
مدیر بهزیستی شهرستان کرمان با اشاره به اینکه تمام تلاش سازمان برای کودکان بحث افزایش مهارت ارتباطی و اجتماعی آنها است بیان کرد: در استان کرمان بیش از 130 مهدکودک وجود دارد که یک سوم آنها در مناطق حاشیه و روستایی است.
وی با بیان اینکه حدود 9هزار کودک در این مهدهای کودک حضور دارند افزود: توسعه کمی و کیفی این مهدکودکها در دستور کار ماست.
احمدیپور با اشاره به اینکه در مرداد ماه امسال فراخوان دریافت مجوز برای مهد کودک منتشر میشود گفت: از خیرین انتظار داریم در حوزه کودکان وارد شوند و به ما کمک کنند تا جهاد در آموزش و مهارتآموزی ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه نگهداری از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست یکی دیگر از حوزههای فعالیت بهزیستی است بیان کرد: فرزندانی را که در معرض آسیبهای اجتماعی قرار میگیرند که عمده این فرزندان بدلیل اعتیاد شدید والدین به ویژه مادران که منجر به فروپاشی خانوادهها شده تحت حمایت بهزیستی هستند.
مدیر بهزیستی شهرستان کرمان با اشاره به اینکه کمک به درمان اعتیاد مادران و حمایت مالی از این خانوادهها از جمله اقدامات بهزیستی در این حوزه است گفت: تمام تلاش بهزیستی در بازپیونددادن این فرزندان به خانواده و در درجه بعد به بستگان است.
وی با بیان اینکه اعتیاد در مواد صنعتی و در جوانان بهویژه بانوان از سال 95 نسبت به سال 96 بیشتر شده است افزود: اعتبارات و امکانات لازم برای اهداف بهزیستی کرمان کافی نیست و لازمه یک کار خوب و تاثیرگذار اعتبارات کافی و وجود امکانات لازم است.
احمدیپور با اشاره به اینکه در بحث کودکان خیابانی کمکهای لازم را به خانوادههای آنها میکنیم تا زمینه بازگشت کودک به آغوش خانواده فراهم شود گفت: در کرمان دو مرکز برای کودکان خیابانی اختصاص داده شده است که یک مرکز شبانهروزی و مرکز دیگر روزانه است و به بهداشت، تغذیه و آموزش کودکان میپردازند.
وی با بیان اینکه حدود90 درصد از کودکان خیابانی اتباع بیگانه هستند بیان کرد: 70 درصد از خیابانها و معابر کرمان برای معلولان مناسبسازی نشده است.
انتهای پیام/ش