۳۱ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در استان خراسان جنوبی افتتاح میشود
مدیرکل فنی حرفهای خراسان جنوبی از افتتاح همزمان ۳۱ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در سطح استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال یک میلیون و ۵۴ نفر ساعت با ۸ هزار و ۴۷۲ نفر دوره در بخش دولتی آموزش دیدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خوشآیند صبح امروز در راستای هفته ملی مهارت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای متولی آموزشهای مهارتی بین سطوح تحصیلی در خراسان جنوبی است.
وی افزود: این اداره کل فعالیتهای خود را با هدف آموزش، پژوهش، تولید استانداردهای آموزشی، تولید شایستگیهای شغلی و ارزشیابی مهارت نیروی کار در دو بخش دولتی و غیر دولتی با داشتن 19 مرکز ثابت و شعب شهری در قالب 93 کارگاه ثابت و 510 حرفه آموزشی در بخش دولتی دنبال میکند.
فنی و حرفهای خراسان جنوبی 162 آموزشگاه آزاد دارد
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی بیان کرد: 162 آموزشگاه آزاد با 280 حرفه آموزشی در بخش غیر دولتی سالانه به طور متوسط بیش از 5 میلیون نفر ساعت آموزش به انجام میرساند.
خوشآیند افزود: رکن اصلی فعالیتهای این اداره، آموزش و مهارت آموزی است که ماموریت و هویت اصلی آن را شکل میدهد و در قالب دورههای 10 تا 1090 ساعته با آموزش در مراکز ثابت و شعب شهری، آموزش در مناطق روستایی عشایری، صنایع و صنوف، جوار دانشگاهی، پادگان، زندانها و آموزشگاههای آزاد نسبت به تامین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز حوزههای مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر در استان اقدام میکند.
تمامی خدمات در بخش دولتی فنی و حرفهای استان رایگان است
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: تمامی خدمات در بخش دولتی رایگان بوده و جامعه هدف روستائیان، دانشجویان، فارغالتحصیلان دانشگاهی، زنان خانهدار، دانش آموزان، سربازان پادگانها، زندانیان، شاغلان صنایع و صنوف و تمامی کسانی است که به دنبال مهارت هستند.
خوشآیند با بیان اینکه تعداد مراکز دولتی 19 مرکز، مراکز علمی کاربردی 2 مرکز و تعداد کارگاهها 93 است افزود: حرفههای قابل آموزش 510، ظرفیت آموزشی سالانه در بخش دولتی 20 هزار و تعداد مراکز دارای امکانات شبانه روزی و خوابگاهی 6 مرکز در شهرستانهای بیرجند، قاین، نهبندان، درمیان، فردوس و طبس است.
وی گفت: در بخش آموزشهای دولتی سال گذشته در بخش ثابت 3 میلیون و 636 هزار و 777 نفر ساعت و 22 هزار و 211 نفر دوره و در 4 ماه امسال یک میلیون و 504 هزار و 75 نفر با 8 هزار و 472 نفر دوره حضور داشتند.
20 حرفه آموزشی جدید به آموزشهای استان اصافه شد
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی اظهار داشت: سرانه آموزشی مهارت در کشور به میزان 1.8 نفر است و در حوزه آموزشهای بخش دولتی در سال گذشته 20 حرفه آموزشی جدید به آموزشهای استان اصافه شده و در بخش آموزشی غیر دولتی در سال گذشته تعداد آموزشگاههای فعال 162 و تعداد حرفههای آموزشی در سال گذشته 280 حرفه بوده است.
وی بیان کرد: اداره کل فنی و حرفهای خراسان جنوبی در راستای اهداف سازمان و ارتقا سطح خدمات رسانی به ارباب رجوع اقدام به تجهیز و راهاندازی مراکز آزمون الکترونیکی آنلاین در سطح شهرستانهای استان کرده و در این راستا اولین مرکز در سال 95 در شهرستان بیرجند در سال گذشته در فردوس، قاین بشرویه به بهرهبرداری رسید و امسال افتتاح مراکز آزمون الکترونیکی آنلاین در شهرستانهای نهبندان، طبس و درمیان در دستور کار است.
اجرای طرح پژوهشی تدوین سند مهارت استان خراسان جنوبی
خوشایند با بیان اینکه طرح پژوهشی تدوین سند مهارت استان خراسان جنوبی با رویکرد بازار محور با همکاری دانشگاه بیرجند در حال انجام است و تا پایان شهریور به اتمام میرسد اظهار داشت: میزان تعهد و عملکرد طرح مهارت آموزی در محیط کاری آموزی در سال گذشته تعهد 560 نفر، عملکرد 691 نفر بوده که درصد تحقق 123 نفر بوده و در 4 ماه امسال تعهد سال 580 نفر و عملکرد 4 ماهه 218 نفر است.
31 آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای استان افتتاح میشود
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: 5 پروژه عمرانی در شهرهای بیرجند، فردوس، قاین، طبس و زیرکوه با زیربنای 4 هزار و 750 متر مربع و جمع کار پیشرفت پروژهها 47 درصد است.
خوشآیند افزود: در هفته ملی مهارت همزمان 31 آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای استان افتتاح میشود و یادواره شهدای خانواده آموزش فنی و حرفهای استان، افتتاح هم زمان مرکز الکترونیکی سنجش مهارت نیروی کار شهرستانهای فردوس، قاین، بشرویه و انعقاد تفاهم نامه ایجاد مرکزscb مرکز مهارت آموزی دانشجویان جوار دانشگاه منعقد میشود.
وی با اشاره به برنامههای فنی و حرفهای خراسان جنوبی در راستای اشتغال در سال 97 اظهار داشت: آموزش در مراکز ثابت حجم برنامه یک میلیون و 505 هزار نفر، آموزش در مناطق روستایی، عشایری و مناطق محروم مرزی 465 هزار نفر ساعت، آموزش در زندانها و ندامتگاهها 235 هزار نفر ساعت، آموزش در بنگاههای اقتصادی 87 هزار نفر، آمورش در پادگانها 138 هزار نفر، آموزش در دانشگاهها 138 هزار نفر و آموزش سیار در مناطق شهری 375 هزار نفر است.
انتهای پیام/ح